kærlighed

Hjælp, mine veninder hader min kæreste!

Af Oliver Kokholm Ungermann 29. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan dine gode veninder ikke lide din kæreste? Få hjælp til at tackle problemet her.

Har du endelig fundet en supersød fyr, du elsker at bruge tid sammen med, og så kan dine veninder ikke lide ham? Øv, hvor er det irriterende!

Læs også: Veninde/kæreste-regler

Se herunder, hvad du kan gøre ved det.

Hjælp,mineveninderhaderminkæreste!

Det er vigtigt at huske på, at det først og fremmest er dine veninders problem, hvis de ikke kan lide din kæreste. Det er dit valg, hvem du er sammen med, og selv om de måske har deres grunde og bare vil passe på dig, skal de ikke bestemme, hvem du forelsker dig i. Du skal altid følge din egen mavefornemmelse!
Shutterstock
Det er superubehageligt at være fanget imellem to sider, der ikke bryder sig om hinanden, så forsøg at lukke ned for det, hvis de snakker dårligt om ham. Det er ikke okay, at de bagtaler din fyr, og du kan sagtens tillade dig at sige fra. Sig, at du ikke synes, det er særligt sødt af dem at snakke om ham på den måde – og så endda mens du sidder lige ved siden af…
Shutterstock
Måske har han allerede lagt mærke til, at dine veninder giver ham den kolde skulder, og ellers finder han nok snart ud af, at de ikke bryder sig om ham, så sørg for at få taget snakken med ham. Det er lidt trist at snakke om, men det er bedre, at du er ærlig, så I kan finde en løsning på det sammen. Måske vil han endda selv tage initiativ til at blive bedre venner med dem.
Shutterstock
Selv om du som udgangspunkt ikke skal lytte på dine veninders tarvelige kommentarer, skal du alligevel tænke over, om de har en pointe med deres kritik. Måske kan de ikke lide ham, fordi han er meget flirtende over for andre piger, før har svigtet dig eller taler grimt om andre, og det må du overveje, om du vil gøre noget ved.
Shutterstock
Har de fået en helt forkert opfattelse af ham? Fortæl dem om alle de dejlige ting, han gør for dig, og hvordan han giver dig sommerfugle i maven, så de forstår, at du virkelig elsker ham. Dine veninder vil gerne se dig være glad, så vis dem, at du er det, og så skal de nok blive bedre!
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste