kærlighed

Hjælp! Hvem skal jeg vælge?

Af Susie Pedersen 28. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med to fyre, men i tvivl om, hvem du skal vælge? Bliv klogere på dit dilemma her.

Det er slet ikke unormalt at få følelser for flere drenge på en gang. Selv om man skulle tro, at det ikke burde kunne lade sig gøre, så er det altså ret normalt. Og endnu mere normalt er det, hvis du føler dig i et totalt dilemma. Det er nemlig lidt af et indre kaos, når man har følelser for to på en gang. Det er nemlig ikke bare et valg, der skal træffes, der er også et fravalg, og det kan være rigtig svært.

Læs også: Trekantsdrama - do's & don'ts

Vi har samlet nogle scenarier på dilemmaet ”at være vild med to fyre” i galleriet herunder. Måske du kan genkende et af dem og finde svar?

Hjælp!Hvemskaljegvælge?

Hvis du har en kæreste og alligevel får følelser for en anden, kunne det godt tyde på, at du er sammen med din kæreste på grund af trygheden. Hvis I har været kærester i noget tid, er du måske begyndt at synes, det er lidt kedeligt i forhold til i starten. Det er helt normalt, at følelserne i et forhold går op og ned, men man skal huske at mærke efter, hvis kærligheden ikke er der mere, for så skal I gå fra hinanden.
Måske er du single og vild med to fyre. Den ene er sikkert helt vild med dig (det nemme valg), og den anden er ikke så interesseret. Selv om valget virker oplagt, kan du have svært ved at overbevise dig selv om, at du bare skal vælge ham, der alligevel gerne vil være sammen med dig, og som du har lidt følelser for. Det er der en grund til, for du skal ikke vælge en dreng, bare fordi han er vild med dig. Ingen skal nøjes, så hellere vente på den rette! Du skal huske på, at kærlighed og følelser ikke altid er nemt.
Du skal vigtigst af alt følge dit hjerte. Tænk godt igennem, hvorfor du mon er vild med to. Mangler der lidt ved dem begge to, eller forvirrer du dig selv, fordi du svært ved at skelne mellem de følelser, man har for en ven, og dem man har for et crush? Du må ikke nøjes, men du må heller ikke lade dig rive med, fordi du ikke umiddelbart kan få ham den ene.
Det kan sagtens være, at du ikke føler, du kan vælge mellem de to drenge, fordi du er bange for at gå glip at noget. Hvad nu hvis ham, du ikke vælger, viser sig at blive den bedste kæreste for din veninde en gang? Ja, så er det bare ærgerligt. Man kan ikke gå igennem livet uden at tage valg og chancer, og hvis du er vild med to forskellige, fordi du ikke ved, hvem der er den bedste fangst ... så er du allerede galt på den der. Når du er vild med en, skal det komme fra hjertet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste