kærlighed

Trekantsdrama: Do’s og don’ts!

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du og din veninde forelsket i den samme fyr? Få do’s og don’ts til, hvad du skal gøre, hvis du står midt i et trekantsdrama her.

Hvis der er noget, der kan ødelægge et venskab, er det, at du og din veninde bliver forelsket i den samme fyr. Men det behøver altså ikke ende i kaos!

Tag testen: Er hun en god veninde?

Vi har samlet de bedste råd til, hvad I skal gøre, når der opstår et trekantsdrama. Klik dig igennem galleriet herunder, og bliv guidet!

Trekantsdrama:Do’sogdon’ts!

Er du blevet forelsket i din venindes kæreste? Vi er kede af at sige det, men du må stoppe med at dagdrømme om hendes kæreste. Hvis din veninde har noget kørende med en person, og de er glade for hinanden, så må du respektere deres forhold. Det kan måske gør lidt ondt, men det vil gøre endnu mere ondt, hvis du mistede din gode veninde, fordi du gik efter hendes kæreste.
Foto: Canva
Er dig og din veninde ved at sprænge i luften på hinanden over, hvem der har ret til at blive kærester med jeres fælles crush? Tænk over, om det virkelig er det værd! Gode venskaber er værd at holde fast på, da de kan vare for evigt. Har du virkelig lyst til at risikere din veninde over et crush?
Foto: Canva
Hvis din veninde flirter med din kæreste, bør du overvejer, om hun er en, som du gider holde på. En veninde skal respektere, at din kæreste er din, også selv om hun har fået følelser for personen. Hun bør være glad for, at du har fundet kærligheden. Hvis din kæreste også flirter med hende, skal du overveje, om det er en person, som du har lyst til at være sammen med.
Foto: Canva
Der kommer ikke noget godt ud af det, hvis I ikke snakker om jeres dilemma. Måske kan I finde en løsning? Hvis du er voldsomt forelsket i dit crush, og din veninde egentlig bare synes, at personen er lidt sød, kan det være, hun vil give sig – og hvis det er omvendt, kan du give dig for hende.
Foto: Canva
Det værste, der kan ske, er, at I begynder at kæmpe om personen uden at snakke med hinanden om det. Det skal ikke være en konkurrence om, hvem der kan score hvem, for det vil altid ende med, at en af jer bliver såret og kede af det - og det kan ødelægge venskabet helt.
Foto: Canva

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste