kærlighed

Godnathistorien: Natteløbet

Af Redaktionen 11. maj 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jeg var på lejrskole med klassen, og vi skulle på natteløb i den store, mørke skov. Og jeg var kommet på hold med Mads.

Endelig var det torsdag aften og tid til skolens årlige natteløb!

Jeg havde altid været vild med natteløb, men denne gang var der en helt særlig grund til, at jeg glædede mig ekstra meget. Jeg var nemlig kommet på hold med søde Mads, som jeg var helt vild med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi blev sendt ud i skoven et hold ad gangen, og da det endelig blev vores tur, havde jeg sommerfugle i maven. Både fordi det var lidt skræmmende at skulle rende rundt derude, men mest fordi jeg gik lige ved siden af Mads. De sidste par dage havde vi talt meget sammen, han havde sendt mange smil til mig, og jeg havde det, som om han også var lidt vild med mig, men jeg var ikke sikker.

Læs også: Godnathistorien: Kys i timen

Min tvivl blev dog hurtigt til sikkerhed. For vi havde ikke gået mere end et par meter i mørket, før jeg mærkede en hånd tæt ved min.

- Jeg er faktisk lidt mørkerad, så må jeg holde lidt i dig?

Det var Mads’ hviskende stemme! Vi havde fået besked på at tage en lommelygte med hjemmefra, men jeg havde selvfølgelig glemt min, og det samme havde Mads. Det var kun de to andre på holdet, der havde en, så jeg var også lidt bange, men jeg nåede ikke at sige det, før vores hænder var flettet ind i hinanden.

Vi gik bag de to andre på holdet. De var meget optagede af at finde vej, men jeg tænkte kun på, hvor dejligt det var at gå i mørket med Mads’ hånd i min. Det var, som om Mads med vilje gik langsomt, så vi sakkede bagud, og pludselig stoppede han mig og slap min hånd for at føre sine hænder op til mit ansigt og kysse mig. De andre opdagede ingenting, men gik bare videre, så pludselig stod vi helt alene i mørket og snavede, så det kildede helt ned i mit underliv.

Læs også: Godnathistorien: Den lækre klassekammerat

Da vi havde stået der et par minutter, kaldte de andre på os, og vi blev revet ud af vores dejlige kys og løb op til de andre hånd i hånd. Jeg havde næsten svært ved at løbe, fordi mine ben var helt bløde efter kysset.

Det var det bedste natteløb nogensinde. Senere fortalte Mads mig, at han havde planlagt det hele ved at spørge lærerne, om vi måtte komme på hold sammen, og glemme sin lygte med vilje, fordi han gerne ville kysse med mig, og siden da har vi kysset rigtig meget, for fra den dag af var vi kærester.

Lyt til mange flere godnathistorier i vores podcast