kærlighed

Godnathistorien: Flirt i bussen

AF REDAKTIONEN 3. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Lasse ikke helt er Lunas type, sker der alligevel noget på deres bustur hjem fra skole, der gør Luna lidt rød i kinderne...

Luna sparker til en sten på jorden, mens hun venter på bussen ude foran skolen. Hun trækker huen lidt længere ned om ørene og skruer op for musikken. Bag hende står Lasse. Ham, der aldrig siger noget forkert, og som altid har lavet sine lektier. ”Dengse”, tænker Luna tit om ham. Bussen kører op foran dem, og Luna sætter sig på det eneste ledige dobbeltsæde og smider sin taske ved siden af sig. Hun hører ikke, da Lasse spørger, om han må sidde der. Han prikker hende på skulderen, og hun kigger irriteret op på ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Må jeg sidde her? spørger Lasse igen.

Luna hiver tasken over på skødet, så Lasse kan være der.

– Hvad synes du om Skammerens Datter?

Læs også: Godnathistorien: Den lækre klassekammerat

Luna hiver høretelefonerne ud af ørene. Hun gider egentlig ikke at snakke, men de har lige set filmen i dansk, og den var faktisk ret god.

– Den var da okay, siger hun.

Lasse fortæller, at han også har læst bogen, som er ”ret nice”.

–Laver du aldrig noget andet end lektier og sådan nogle kedelige ting som at læse bøger? spørger Luna sarkastisk. Lasse griner.

– Har du nogensinde lavet dine lektier? Svarer han kækt tilbage. Luna ved ikke, hvad hun skal sige, men hun kan mærke, at hendes kinder bliver helt røde. Hun har aldrig rigtig set på Lasse, men nu hvor de sidder lige ved siden af hinanden i bussen, går det op for hende, at han faktisk ser ret godt ud! Perfekt brunt strithår, smilehuller og grønne øjne.

– Tja, vi kunne jo lave lektier sammen engang, hvis du har lyst, siger hun tøvende.

– Det kan vi da godt. Du kan komme hjem til mig på torsdag efter skole?, siger han.

Luna nikker. Det vil hun faktisk rigtig gerne.

– Vi ses på torsdag!, siger Lasse og blinker til hende, inden han rejser sig for at stå af bussen. Luna kan ikke lade være med at smile. Måske er dengsen slet ikke så kedelig alligevel?

Læs også: Godnathistorien: Kys i timen