kærlighed

Få ham til at blive forelsket i dig

Af Stine Kærsgaard 2. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Prøv de her tricks af, hvis du gerne vil have, at dit crush også skal crushe på dig!

Vi ved det godt... Enten er følelserne der, eller også er de der bare ikke, når det handler om at blive forelsket.

Læs også: 6 tegn på, han er forelsket i dig

Meeeen, hvis du nu alligevel drømmer om en særlig fyr og gerne vil tage kampen op i håbet om, at han en dag også vil falde pladask for dig, så er der alligevel nogle små ting, som faktisk kan virke, når det handler om at få en til at blive vild med dig.

Læs også: Er du forelsket i en, der ikke findes? 

Hvis du har mod på det, så giv følgende fem ting et skud - hvad har du at tabe?

hamtilatbliveforelsketidig

Regel nummer et: Vær dig selv – altid! Man kan ikke få folk til at forelske sig i en, hvis man gør alt muligt, som ligger langt væk fra den person, som man plejer at være. Det eneste, der kan ske, er, at du kommer til at virke falsk og underlig.

 

Foto: Shutterstock

Selv om du skal huske at være dig selv, behøver du ikke at fortælle alt, hvad der er at fortælle om dig. Spil gerne lidt kostbar og mystisk, så dit crush bliver nysgerrig på, hvem pokker du egentlig er…  Og dermed har lyst til at bruge tid på at lære dig bedre at kende.

Foto: Shutterstock

Det er videnskabeligt bevist, at længerevarende øjenkontakt får folk til at forelske sig. Så prøv da lige det trick af! Men selvfølgelig ikke så meget, at han vil tænke på Crazy Eyes fra ”Orange Is The New Black”, når han ser dig!

Foto: Shutterstock

Når man bliver forelsket, er det ofte fordi, man føler sig hørt og forstået af den person, som man forelsker sig i. Hvis du vil have dit crush til at kunne lide dig, så lyt intenst, når han fortæller om sig selv, og stil gerne spørgsmål, som gør, at han åbner sig endnu mere op for dig.

Foto: Shutterstock

Det er vigtigt, at du udstråler, at du er glad for sig selv, dit liv og det, du står for. Altså… Vi er ikke ude i, at du skal være ultra selvfed eller noget! Men oftest er det sådan, at hvis man tror på sig selv og kan lide sig selv, har andre mennesker (herunder dit crush) også meget lettere ved at blive overbevist om, at du bare ER supernice.

 

Foto: Shutterstock

MegetMere