spotify crush
kærlighed

Er det den mest cute måde at score sit crush på??

Af Louise Wethke Buch 21. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal man bare sige det til ham, hvis man er vild med ham? Og hvordan skal man gøre det? Se noget helt anderledes, en pige valgte at gøre, da hun ville fortælle sit crush, at hun var vild med ham.

Twitter-brugeren Hannah Woodleys tweet er gået viralt. Den 17-årige pige fra Ohio har nemlig fortalt sit crush på en lidt anderledes måde, at hun er vild med ham.

Hun har brugt sangtitler og fortalt sit crush, hvad hun følte via en Spotify-playliste. Det er da ret cute...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bedøm selv her:

Læs også: Den perfekte playliste til din forelskelse

Flere har efterlignet Hannahs søde idé, og Spotify har lavet et svar til hende med sangtitler fra Spotify:

Læs også: Nice playliste til drengebesøg

I Galleriet kan du finde 6 undskyldninger for at skrive til dit crush:

6undskyldningerforatskrivetilditcrush

Ved at invitere dit crush til gyseraften på den her måde, giver du ham et hint om, at du er lidt lun på ham. Det kan give ham modet til at fortsætte flirten over sms og til videoaftenen. Samtidig er beskeden diskret nok til ikke at skræmme ham væk.
Det er helt enkelt: Alle elsker komplimenter. Hvis du er stødt ind i ham tilfældigt en dag, er det den perfekte undskyldning til at skrive til ham. Med den her besked hentyder du diskret til, at du er interesseret i ham, og du lægger op til at ses igen, uden at det bliver for tydeligt. Så kan du håbe på, at han forstår hintet og foreslår en date.
Vis ham, at du er en megasej chick, der elsker gode film og bio-hygge. Når du først skriver, at dine veninder ikke gider se den, virker det ikke helt så date-agtigt, når du spørger ham, om han vil med dig. Du havde jo planlagt at se den med dine veninder!
Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal skrive til dit crush, så prøv med en helt enkel åbner, hvor du spørger ham, hvad han laver. Det viser, at du er interesseret i at høre mere om ham, og samtidig vil du tit kunne se på hans svar, om dine følelser er gengældte.
Lektielæsning er den perfekte anledning til at lære hinanden bedre at kende. Ved at fortælle ham, at du har det svært med lektierne, giver du ham chancen for at tilbyde sin hjælp. Og når I først er helt alene med kun bøgerne som selskab, kan I jo fortsætte flirten.
Den her er nok mest til, hvis du og dit crush allerede har en seriøs flirt kørende. Til gengæld garanterer vi, at den nok skal få smilet frem på hans læber.

MestLæste