kærlighed

Drengepanel - hvilken stil har jeres drømmepige?

Af Redaktionen 18. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mange drenge forestiller sig, hvordan deres drømmepige ser ud, men ved de også, hvilken stil hun skal have? Få svaret her!

Hvor meget går drengene op i pigernes stil? Kan stil været et turn off?

Vi har spurgt vores Drengepanel om, hvilken frisure, tøjstil, makeup og sko - ja, hvilken stil deres drømmepige skal have? Få svaret her:

Læs også: Drengepanel - Hvad synes drenge om piger med bumser?

Emil, 16 år.
- Det betyder ikke så meget med stil, faktisk. Det afhænger lidt af, hvilken situation vi er i. Sidder vi bare derhjemme og slapper af, så synes jeg, det er kønt, at hun bare sidder i en t-shirt, opsat hår og sweatpants. Mit forhold til en pige er ikke baseret på hendes tøj.

Læs også: Drengepanel - Hvilken type pige går drengene efter?

Malthe, 14 år.

- Jeans og en fed t-shirt. Krøllet, mellemlangt, brunt hår og lidt mascara. Men selvfølgelig er alle piger pæne på hver deres måde.

Læs også: Drengepanel - Hvordan vil drenge kysses?

Læs også: Drengepanel - Kan drenge blive jaloux på piger?

Nick, 17 år.
- Min pige skal ikke have nogen bestemt stil. Der findes jo uendeligt mange forskellige stilarter, men hvis ikke man formår at bære stilen ordentligt, så fungerer det bare ikke. Hvis man beslutter sig for at kaste sig ud i en bestemt stilart mht. tøj, hår, sko og makeup så skal man også gennemføre det 100%. Det er bare så meget federe!

Læs også: Drengepanel - Hvordan føles det at droppe en pige?

Oliver, 13 år.


- Jeg mest til piger, der køber tøj i Vero Moda. Det meget flot og stilfuldt. En piges hår skal helst være blond, og så må hun godt være lidt "blondine-dum" - det er ret sødt. Høje hæle er okay, de skal bare ikke være alt for høje. En pige, der har okay meget makeup på, synes jeg er flot og mega pæn.

Læs også: Drengepanel - Hvad gør drenge nervøse?

Læs også: Drengepanel - hvad ved piger ikke om drenge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste