Helbred & balance

Drengepanel - hvad synes drenge om piger med bumser?

Af Redaktionen 20. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan drenge godt forelske sig i mig, selv om jeg har bumser? Er det ikke et turn off? Se hvad vores Drengepanel synes om bumser her!

Drenge kan godt være lidt overfladiske, og derfor kan vi godt blive rigtig usikre, hvis vi lige pludselig "blomstrer op" i ansigtet. Hvad tænker drenge om piger med bumser? Er det klamt? Kan et par bumser gøre en forskel på, om han kan lide en pige eller ej? Vi har spurgt vores Drengepanel til råds.

Emil, 16 år.
- At hun har nogle bumser generer mig ikke, men hvis hun er helt akne-ramt, og slet ikke er hygiejnisk, så er det et turn off.

Læs også: Drengepanel - Hvilken type pige går drengene efter?

Malthe, 14 år.

- Det er fint nok, men helst ikke mega mange. Hun må gerne købe en bumsecreme, hvis det var op til mig.

Læs også: Drengepanel - Hvordan vil drenge kysses?

Læs også: Drengepanel - Kan drenge blive jaloux på piger?

Nick, 17 år.
- Bumser er helt naturligt, og følger som oftest med i teenageårene. Mange drenge, inklusiv jeg selv, har problemer med uren hud i teenageårene, og det kan virkelig gøre en usikker, selvkritisk og opmærksom på sig selv. Det skal dog siges, at man godt kan se, hvis en pige med bumser alligevel prøver at gøre noget ved det, eller om hun bare lader "naturen gå sin gang". Så piger, hvis I har problemer med uren hud, skal I huske på, at det er helt naturligt. Rens jeres hud, og tag det som det kommer. De personer der dømmer jer på det, er uvidende og fortjener ikke jeres opmærksomhed.

Læs også: Drengepanel - Hvordan føles det at droppe en pige?

Oliver, 13 år.


- Alle har bumser, så hvorfor ikke en pæn pige. Jeg har ikke noget imod en pige med bumser, men hun skal ikke have for mange. Det falder jeg desværre ikke for.

Læs også: Drengepanel - Hvad gør drenge nervøse?

Læs også: Drengepanel - hvad ved piger ikke om drenge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.