kærlighed

Drengepanel: Er han interesseret?

Af Isabella B. Jørgensen 11. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan ved en pige, at en dreng er interesseret?

Vi har spurgt tre søde fyre, og der er kommet tre vidt forskellige bud på, hvornår de er interesseret i os - og ikke vores veninder…!

Albert, 16 år
En dreng kan reagere på en del måder. For eksempel så kan han være meget påtrængende på kanten til at være klæbende og direkte småirriterende. Det er noget, jeg bestemt ikke tror giver pote hos pigen. Men hvis man er meget interesseret i en pige, kan det være svært at kontrollere sine følelser, og derfor vanskeligt at tænke over sine handlinger overfor pigen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi drenge kan også finde på at spille en "laid-back guy", hvor man så spiller "kostbar" fordi, han tænker, at det måske vil tiltrække pigen endnu mere. I sådan et tilfælde kan det dog være svært for pigen at finde ud af, om han rent faktisk ser pigen som en potentiel fremtidspartner.

For mit eget vedkommende ligger jeg midt i mellem, hvilket er, at jeg hverken holder mig "væk" eller "for tæt på" men sørger for at socialisere mig selv med pigen, så hun får et positivt indblik af mig som person, og mens jeg gør, hvad jeg kan for at være en gentleman (holde døren, trække stolen ud og give positive komplimenter, hvis man mener det). I dette tilfælde vil jeg mene, at det er nemmere for pigen at gennemskue, hvordan jeg har det med hende.

Læs også: Hvad lægger fyre mærke til?

Oskar, 16 år
En pige ved, at en dreng er interesseret i hende, når det første han gør efter en ferie ikke er at se alle sine venner, men at han hellere vil være sammen med hende.

Når han ringer til hende dag og nat og udnytter enhver mulighed for at se hende. Men ikke mindst også, når han kilder hende og driller hende lidt. Der er lidt sandhed i "den man tugter elsker man", for drenge prøver ofte at komme i kontakt med piger, på nogle lidt anderledes måder, som nævnt ovenover.

William, 15 år
Drenge kan være interesseret på flere måder; her snakker vi b.la. 5. klasses metoden, som omhandler, at drengen pumper chat eller sms-beskeder ud i lange baner, enten for at lære noget mere at kende om pigen eller bare for at skabe kontakt. Men husk! Det er kun stræbere, der gør det... (hvilket forklarer, hvorfor jeg er single)!

Så er der den lidt mere direkte, hvor drengen rent faktisk kommer hen og snakker med pigen. Det er et tegn på, at han ikke er bange for "pige-lus". Han kan komplimentere pigen og bringe fælles interesser på banen (disse interesser kan man få at vide gennem førstnævnte metode - sms/chat).

Men hvis en dreng inviterer jer ud at spise, og I ikke har været venner gennem længere tid: JACKPOT! (Det skal dog siges, at jeg aldrig selv har prøvet denne metode - endnu)

Læs også: Hvornår er en pige sexet?

MestLæste