Teenagere der kysser
kærlighed

Det skal du IKKE gøre, når du kysser

Af Louise Haack 27. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, nej og atter nej. Nogle ting skal du bare lade være med at gøre, mens du kysser med en dejlig person.

I står uden for skolen og kysser lidt, og det føles jo så rart. Lige indtil du kommer til at tænke på, hvad dine forældre ville sige, hvis de så dig lige nu. Åh nej, nu kan du slet ikke koncentrere dig om at kysse ...

Guide: Bliv den bedste kysser

Der er altså bare nogle ting, du ikke skal gøre, mens du kysser, for du kan fuldstændig miste koncentrationen eller lysten til at kysse, hvis du gør det. Men bare skynd dig at komme i gang med at kysse igen, for det der kysseri er faktisk ret sundt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mens du kysser, bruger du ret mange forskellige muskler i ansigtet, og der er også nogle forskere, der har fundet ud af, at kys kan være med til at nedsætte stress og styrke dit immunforsvar!

Test dig selv: Hvilken type kysser er du?

Så kys du bare løs, men tjek lige det her galleri for at se, hvad du skal lade være med at gøre, når du kysser med en person, du godt kan lide.

11 ting, du ikke skal gøre, mens du kysser

DetskalduIKKEgøre,nårdukysser

Skub tankerne om alle de matematiklektier, du skal huske at lave, til side. Det nytter ikke noget, at du tænker på brøker og grafer, for så kan du jo ikke koncentrere dig om at kysse ...
Foto: Vi Unge
Husk for guds skyld at tage tyggegummiet ud af munden, INDEN du går i gang med at kysse. Det er så akavet, hvis du skal forsøge at fiske det ud, mens du kysser, og måske ender det med, at du får skubbet det ind i munden på dit crush – SKRIG!
Foto: Vi Unge
Propellen. Det er ALTID et no-go. Hvis du kysser med tunge, så brug den forsigtigt, i stedet for at lade den suse rundt inde i dit crushs mund som en propel på en flyver. Det er ikke særlig lækkert.
Foto: Vi Unge
Hvis du er lidt forkølet, så lad være med at kysse så lang tid, at du ikke har mere luft tilbage i lungerne og kommer til at hoste dit søde crush lige i hovedet. Eller måske dryppe snot på ham, yak! Måske skal du bare vente med at kysse med ham, til du er rask igen!
Foto: Vi Unge
Lange snavere kan være ret hyggelige, men I behøver altså ikke at maraton-snave hele tiden. Det er ikke særlig lækkert at blive åndet ind i munden, så husk at tage luft ind en gang imellem.
Foto: Vi Unge
En lille nap i læben kan være virkelig frækt, når man kysser. Men pas nu på, at du ikke får bidt en hel luns af ham den sødes læbe, så han kommer til at bløde. Du er IKKE en vampyr, og blod er IKKE noget, der skruer op for kyssestemningen.
Foto: Vi Unge
Glem alt om, hvordan han mon synes, du ser ud, mens I kysser. Han kysser jo med dig, fordi du er sød og dejlig, og du får altså sværere ved at kysse godt, hvis du skal koncentrere dig om dit udseende på samme tid.
Foto: Vi Unge
”Gad vide, hvad far ville synes om det her, hvis han så det?” Nej, nej, nej! Det må du bestemt ikke tænke på midt i et dejligt kys, for så mister du da helt lysten til at kysse videre.
Foto: Vi Unge
Begynd ikke kysset med at ligne en, der er lige ved at spise dit crush. Kys med lukket mund til at starte med, og åbn så munden lidt mere op, hvis du gerne vil tungekysse.
Foto: Vi Unge
Man må gerne leve sig lidt ind i kysset, mens man er i gang med det. Det er i hvert fald ikke særlig charmerende med en pige, der er fuldstændig stiv som et bræt, mens man kysser. Det får bare din kyssepartner til at tænke, om du virkelig har lyst til at kysse ... Hold i stedet lidt om den person, du kysser med. Du kan også sagtens nusse lidt i håret, mens I kysser.
Foto: Vi Unge
Uanset hvad du kommer i tanke om, at du skal huske at sige til din kyssepartner, så vent lige med at sige det, til I er færdige med at kysse. Det er så ærgerligt at afbryde et ellers godt kys med masser af snak.
Foto: Vi Unge

Læs mere om