sex

Bliv den bedste kysser

Af Oliver Kokholm Ungermann 3. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du være den allerbedste til at kysse? Få tips og tricks til at blive kysseklar her!

"Synes han mon, jeg kysser dårligt?" er nok en af de mest normale tanker at have som teenager, når man er ny i den store og skræmmende kysseverden.

Tag testen: Hvordan bliver dit første kys?

For hvordan skal du dog vide det, hvis ikke han siger lige ud, at han er vild med den måde, du kysser på? Bare rolig. Med de her tips kan du være helt sikker på, at han bliver ellevild, når du lader dine læber møde hans!

Blivdenbedstekysser

Det er ikke sjovt at kysse en, der har tørre læber, så sørg altid for at have en læbepomade på dig – og helst en uden en alt for kraftig smag, som du kan risikere, at han ikke bryder sig om. Et andet godt trick er at køre tungen henover dine læber, lige inden I skal kysse. Så er du sikker på, at de er fugtige nok!
Kan du ikke finde ud af, hvad du skal gøre af dine hænder, mens I kysser? Læg armene rundt om ham på hans skuldre, eller nus ham i nakken imens. Hvis det bliver for intimt, kan du i stedet kramme ham med hænderne placeret på midten af hans ryg.
Sug en smule i hans underlæbe, når I kysser, for at gøre kysset endnu hottere! Tænder er aldrig et hit under et kys, så undgå at bide, men små kærlige sug og nip i hinandens læber skader ikke. Tværtimod!
Hvis du vil gøre kysset ekstra hot, kan du bringe din tunge i spil. Åbn munden en smule, og hvis han gør det samme, betyder det, at han gerne vil tungekysse med dig. Brug spidsen af tungen, og undgå at tage hele din tunge ind i munden på ham. Kør den forsigtigt rundt, når jeres tunger mødes. Det er ikke rart med alt for voldsomme tungekys!
Et kys kan hurtigt blive kedeligt, hvis der ikke sker forandringer undervejs. Sørg for at skifte tempoet eller intensiteten, skift mellem tunge og ingen tunge, eller stop op og kig ham dybt i øjnene i et par sekunder, inden du kysser ham igen.
Et godt kys handler ikke kun om teknik, men også om følelser. Hvis du ikke lever dig ind i kysset, vil det hurtigt kunne mærkes, så luk øjnene og drøm dig væk sammen med ham. Et godt kys kommer fra hjertet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste