kæreste
kærlighed

Det kan du lave med din kæreste efter skole

Af Redaktionen 27. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du også, det er svært at finde på noget at lave med din kæreste efter skole? Her får du 11 sjove og hyggelige ideer, og så I vil forhåbentlig aldrig kede jer igen.

Artiklen er skrevet af Tone Kroløkke.

Det kan være svært at finde på noget med kæresten efter skole, for det kan føles, som om der ikke er supermange muligheder, og det kan være, du er lidt udkørt efter en lang dag i skolen, men her er der nogle forslag til, hvad I kan lave:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se film

Det er altid superhyggeligt at se film. Det er en god undskyldning for at ligge og nusse. Det bedste er, at det ikke kræver så meget energi. Hvis I vælger en gyser, kan I ligge rigtig tæt.

Gå en tur

Hvis vejret er nogenlunde, er det dejligt at få noget frisk luft. I kan gå og holde i hånden, mens I vender hele verdenssituationen. Gå ned på stranden, ud i en skov eller en park, hvis I er i byen.

Lav den sjoveste story på hinandens Snapchat

Udnyt alle de sjove filtre på Snapchat, og få et godt grin ud af det. I kan eventuelt filme, at I gemmer jer og skræmmer hinanden, for det kommer der en vildt grineren snap ud af.

Bage

Det er superhyggeligt at bage, og I får forhåbentligt noget megalækkert ud af det, så det er bare win-win. Hvis I laver noget med flødeskum, kan I drille hinanden med det. Lav et skæg på din kæreste, eller put noget på hans læber, og kys det af. I kan også lave muffins, hvor I skriver jeres forbogstaver + hinanden.

Læg makeup på hinanden

Hvis din kæreste er klar på det, så skal I bare prøve det! Lav en mega-overdrevet makeup, og dø af grin. Brug masser af farver, og prøv noget vildt.

Hør musik

Efter en lang skoledag er det meganice bare at chille og høre noget musik sammen. I kan lave jeres egen playliste, som I hører, hver gang I er sammen.

Giv hinanden massage

I kunne sikkert begge to godt bruge en massage efter skole. Hvis I har lyst til at gøre noget ekstra ud af det, så tænd nogle lys, og brug noget massageolie.

Læs også: 6 akavede ting ved at få en kæreste

Spil spil

I kan spille Just Dance, Fifa eller noget helt andet sammen. Din kæreste bliver helt sikkert glad, hvis du overgiver dig til et af hans/hendes yndlingsspil. I kan også sidde mellem hinandens ben, når I spiller, så den ene af jer kan få lidt massage imens. WIN!

Vær aktiv

Gå ud og spil noget basket, fodbold eller noget helt tredje. Hvis I har siddet stille hele dagen, er det fedt at bevæge sig. I kan eventuelt løbe en tur sammen.

Lav lektier

Hvis I har nogle lektier, kan I jo ligeså godt få dem overstået, og så kan I hjælpe hinanden. Hvis I spiser noget lækkert imens, er det også lettere at komme igennem.

Læs ”Under dynen” i Vi Unge højt for hinanden eller hør "Godnathistorien" i Vi Unges podcast

Hvis stemningen er lidt trykket efter skole, kan I komme i den rigtige stemning ved at læse hede og hyggelige historier sammen. Det vil helt sikkert få både dig og din kæreste til at vågne op.

I galleriet kan du læse 5 kæresteråd, du SKAL kende:

5kæresterådduSKALkende

I skal kunne være jer selv Som hovedregel er det supervigtigt, at du og din kæreste kan være jer selv, når I er sammen. Selvfølgelig er det naturligt, at I er lidt nervøse og anspændte i starten, I skal jo lige lære hinanden at kende, men med tiden skal I kunne slappe af i hinandens selskab og ikke ønske at ændre på hinanden. Siger man ”ja” til at være kærester, siger man også ”ja” til at tage hinanden, præcis som man er! Basta.
I skal holde gnisten ved lige Begynder I at tage hinanden for givet, kan forholdet altså hurtigt blive lidt leverpostejsfarvet og langsomt dø ud. Det er derfor vigtigt, at I arbejder på at bevare gnisten i jeres forhold. Husk en gang imellem at gøre lidt ekstra ud af jer selv, når I er sammen, overrask hinanden, rør kærligt ved hinanden, og send hinanden en sød besked en grå onsdag morgen. De små ting tæller også!
I ejer ikke hinandenSelv om I er kærester, betyder det altså ikke, at I skal smelte sammen til ét menneske og gøre alting sammen. Husk, at man som kærester har bedst af at have hvert sit liv og hver sine gøremål. Glæd dig over, at du også har nogle ting, som du elsker at lave UDEN din kæreste, og så har I også godt af at savne hinanden lidt, når I ikke ser hinanden HELE tiden.
I skal lytte til hinandenOfte er der fokus på, at man skal kunne snakke godt sammen, når man er kærester. Det er også rigtigt, men faktisk er det mindst lige så vigtigt, at man som kærester kan lytte til hinanden. Glemmer man at lytte til hinandens ønsker og behov, så bliver det nemlig svært at være glade og lykkelige sammen.
I skal stole på hinandenDu har nok hørt det før, og nu hører du det igen: Det er megavigtigt, at man som kærester stoler på hinanden. Hvis I har brug for at snage i hinandens telefoner eller mistænker hinanden for at flirte med andre, så er I ude på et skråplan. Som udgangspunkt skal man ikke have mistillid til sin kæreste. Man må tro på, at han eller hun har valgt at være sammen med en, fordi vedkommende gerne vil en. Hvis noget alligevel går dig eller din kæreste for meget på, må I snakke om det – det skal aldrig ties ihjel!