kærlighed

6 tegn på du er (for) kærestekedelig

Af Stine Kærsgaard 4. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om du er glad for din bae, så skal du altså ikke glemme dine veninder.

Har du fået en kæreste, som du er helt vildt glad for? Så glad at du allerhelst vil bruge alle døgnets timer sammen med ham? Selv om du er forelsket til op over begge ører, så er det stadig rigtig vigtigt, at du holder fast i dit eget liv.

Læs også: Øv! Mit crush har en kæreste 

Når man er forelsket, kan man nemlig nemt komme til at glemme alt omkring sig – også de ting, som ellers førhen har været vigtige for en, og det er dumt, for laver du og din kæreste ikke andet end at være sammen 24-7, så kan der være ret stor risiko for, at I med tiden bliver trætte af hinanden.

Læs også: Test: Hvordan ser drengene dig? 

Hvis du genkender nogle af de her ting i galleriet, så kan det godt betyde, at du er blevet lidt for kærestekedelig.

6tegnduer(for)kærestekedelig

Hvis du takker nej til lagkage og pigehygge, fordi du hellere vil være sammen med din kæreste, så er det klart et tegn på, at du bør stramme lidt op og prioritere din veninder noget mere. Det er supervigtigt at pleje gode venskaber og ikke tage dem for givet!

Et andet tegn på, at du er blevet for afhængig af din kæreste, er, hvis du ikke kan være til en fest uden konstant at være der, hvor han er. Det er de færreste, som har lyst til at være sammen med klistre-typer, så overvej lige, om det ikke er en idé at lære at have det sjovt og fyre den af uden din kæreste.

Hvis din telefon er rødglødende, fordi der konstant tikker sms’er og snaps ind fra din kæreste, når du er sammen med dine veninder, så er det også et tegn på, at dit fokus skal ændre sig lidt. Det er selvfølgelig okay at skrive meget sammen, når man lige er blevet kærester, men giver du slet ikke dine veninder opmærksomhed eller lytter til, hvad de siger, fordi du kun har din kæreste i hovedet, så bør du tænke over at prioritere anderledes.

Hvis du førhen har elsket at komme ud, være social og møde nye mennesker og nu kun har lyst til at ligge på sofaen sammen med din kæreste, så kan det godt være et tegn på, at du er blevet kærestekedelig. Husk, at det er vigtigt at have andre mennesker end kun sin kæreste i sit liv.

Det er helt klart et usundt tegn, hvis du kun laver aftaler, når din kæreste også skal noget. For at være glad – og en god kæreste – er det vigtigt, at du har dit eget liv og dine egne interesser.

Hvis du kun hygger dig, når du er sammen med din kæreste, så bør du altså huske dig selv på, at der er andre ting i livet end en kæreste. Husk, at hvis I en dag slår op, så skal du stadig have noget at lave og glæde dig over.

 

MegetMere