kærlighed

5 ting, din kæreste ALDRIG vil fortælle dig

Af Marie Søndergaard 7. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om han (måske) kommer til at tænke på de her ting, så kommer han ikke til at sige det til dig …

Hvis du har en sød kæreste, som du stoler på, kan du selvfølgelig godt regne med, at han fortæller dig stort set alt. Meeen alligevel er der bare nogle ting, som fyre helst gerne vil holde for sig selv. Det kan både være fordi, det er upassende at sige højt eller simpelthen fordi, de skammer sig. Vi har fundet fem ting her … Og ja, vi ved godt, det er en generalisering!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

At din søster er lækker

Hvis du har en smuk lille- eller storesøster, så synes din kæreste nok også, at hun er et skår. Han kommer bare aldrig til at sige det til dig, for ja, det er ret upassende!

Læs også: 10 frække ting du kan lave med kæresten

At han er bange for at sove, når han har set en gyser

De fleste fyre har det bedst med at virke selvsikre og cool over for de piger, som de er vilde med. Så derfor vil din kæreste nok undgå at fortælle dig, at han ligger vågen om natten og ryster, når han er kommet til at se en gyser alene.

At han synes din bedste veninde er MEGAirriterende

Måske synes din kæreste, at din veninde er supergrineren, eller også synes han, at hun er virkelig irriterende. Hvis det er det sidste, som er tilfældet, så kan du nok godt regne med, at han ikke vil sige det til dig SÅ direkte. Og det er jo egentlig heldigt for dig, for selvfølgelig gider du heller ikke høre på det …

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms

At han tvivler på, om han kysser godt

De fleste får tanken: Kysser jeg egentlig godt? Måske har din kæreste lyst til at spørge dig. Men han lader være – for selv om han virker selvsikker, så er han ret bange (eller faktisk megabange) for, hvad du svarer!

At han er mere forfængelig end dig

Måske tænker du, at det er vanvittigt, at din kæreste bruger SÅ lang tid på at vælge tøj og sætte hår. Men du kan være sikker på en ting: Han vil aldrig indrømme over for dig, at han er mere forfængelig end dig.

Her er fem kæresteråd, som du skal kende:

5kæresterådduSKALkende

I skal kunne være jer selv Som hovedregel er det supervigtigt, at du og din kæreste kan være jer selv, når I er sammen. Selvfølgelig er det naturligt, at I er lidt nervøse og anspændte i starten, I skal jo lige lære hinanden at kende, men med tiden skal I kunne slappe af i hinandens selskab og ikke ønske at ændre på hinanden. Siger man ”ja” til at være kærester, siger man også ”ja” til at tage hinanden, præcis som man er! Basta.
I skal holde gnisten ved lige Begynder I at tage hinanden for givet, kan forholdet altså hurtigt blive lidt leverpostejsfarvet og langsomt dø ud. Det er derfor vigtigt, at I arbejder på at bevare gnisten i jeres forhold. Husk en gang imellem at gøre lidt ekstra ud af jer selv, når I er sammen, overrask hinanden, rør kærligt ved hinanden, og send hinanden en sød besked en grå onsdag morgen. De små ting tæller også!
I ejer ikke hinandenSelv om I er kærester, betyder det altså ikke, at I skal smelte sammen til ét menneske og gøre alting sammen. Husk, at man som kærester har bedst af at have hvert sit liv og hver sine gøremål. Glæd dig over, at du også har nogle ting, som du elsker at lave UDEN din kæreste, og så har I også godt af at savne hinanden lidt, når I ikke ser hinanden HELE tiden.
I skal lytte til hinandenOfte er der fokus på, at man skal kunne snakke godt sammen, når man er kærester. Det er også rigtigt, men faktisk er det mindst lige så vigtigt, at man som kærester kan lytte til hinanden. Glemmer man at lytte til hinandens ønsker og behov, så bliver det nemlig svært at være glade og lykkelige sammen.
I skal stole på hinandenDu har nok hørt det før, og nu hører du det igen: Det er megavigtigt, at man som kærester stoler på hinanden. Hvis I har brug for at snage i hinandens telefoner eller mistænker hinanden for at flirte med andre, så er I ude på et skråplan. Som udgangspunkt skal man ikke have mistillid til sin kæreste. Man må tro på, at han eller hun har valgt at være sammen med en, fordi vedkommende gerne vil en. Hvis noget alligevel går dig eller din kæreste for meget på, må I snakke om det – det skal aldrig ties ihjel!

MestLæste