kærlighed

5 forskellige måder at holde i hånden på

Af Stine Kærsgaard 27. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde tænkt på, at du kan holde din kæreste i hånden på VIRKELIG mange forskellige måder?

Auuww! Der er ikke noget bedre end at holde i hånden med en, man godt kan lide. Du viser nemlig både din kæreste og alle andre, hvor glad du er for ham!

Læs også: Sådan flirter du på sms

Hvis I altid holder i hånden på den samme måde, så er det måske på tide at lade jer inspirere lidt. For ligesom der er et hav af forskellige måder at kysse på, kan man også holde i hånden på mange forskellige måder. Se selv her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Finger-fletning

Når I fletter fingre, kommer du og din kærestes hænder bare ikke tættere på hinanden. Hånd-kærlighed når det er hottest!

Den klassiske

Den klassiske måde at holde i hånden på går man aldrig fejl af. Det er behageligt, når I for eksempel går en lang tur i vinterkulden og lufferne forhindrer, at I kan flette jeres fingre.

Hånd på hånd

Hvis din kæreste hviler sin underarm og hånd på et armlæn, kan du lægge din hånd oven på hans. For at gøre det ekstra hot kan du blidt bruge dine fingerspidser til at nusse hans fingre med.

Knyttet hånd i åben hånd

Hvis din kæreste ligger og sover med åbne hænder, så kan du forsigtigt knytte din hånd, så den bliver helt lille og lægge den ind i hans åbne hånd.

Fingerkrogen

I kan også lege med hinandens fingre og skabe to små kroge. Genialt, hvis I er sammen med andre mennesker, og der ikke rigtig er stemning for, at I skal røre ved hinanden, men har lidt lyst alligevel.

Læs også: Det elsker drenge ved piger

Læs her, hvordan du bliver den BEDSTE kysser!

Blivdenbedstekysser

Det er ikke sjovt at kysse en, der har tørre læber, så sørg altid for at have en læbepomade på dig – og helst en uden en alt for kraftig smag, som du kan risikere, at han ikke bryder sig om. Et andet godt trick er at køre tungen henover dine læber, lige inden I skal kysse. Så er du sikker på, at de er fugtige nok!
Kan du ikke finde ud af, hvad du skal gøre af dine hænder, mens I kysser? Læg armene rundt om ham på hans skuldre, eller nus ham i nakken imens. Hvis det bliver for intimt, kan du i stedet kramme ham med hænderne placeret på midten af hans ryg.
Sug en smule i hans underlæbe, når I kysser, for at gøre kysset endnu hottere! Tænder er aldrig et hit under et kys, så undgå at bide, men små kærlige sug og nip i hinandens læber skader ikke. Tværtimod!
Hvis du vil gøre kysset ekstra hot, kan du bringe din tunge i spil. Åbn munden en smule, og hvis han gør det samme, betyder det, at han gerne vil tungekysse med dig. Brug spidsen af tungen, og undgå at tage hele din tunge ind i munden på ham. Kør den forsigtigt rundt, når jeres tunger mødes. Det er ikke rart med alt for voldsomme tungekys!
Et kys kan hurtigt blive kedeligt, hvis der ikke sker forandringer undervejs. Sørg for at skifte tempoet eller intensiteten, skift mellem tunge og ingen tunge, eller stop op og kig ham dybt i øjnene i et par sekunder, inden du kysser ham igen.
Et godt kys handler ikke kun om teknik, men også om følelser. Hvis du ikke lever dig ind i kysset, vil det hurtigt kunne mærkes, så luk øjnene og drøm dig væk sammen med ham. Et godt kys kommer fra hjertet!

MestLæste