scorereplikker
kærlighed

3 scorereplikker der helt sikkert virker

Af Redaktionen 10. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Prøv en af disse tre scorereplikker, næste gang du snakker med dit crush.

Scorereplikker findes der virkelig mange af her i verden. De fleste er cheesy og påtagede – som fx ” Hvis jeg var en and, og du var mit vand, så ville jeg aldrig gå i land”. Men helt ærligt, hvem har nogensinde scoret ved at sige noget, der lyder som om, man læser en remse op?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Scorereplikker der virker på mobilen? 10 ting du kan skrive om med dit crush

Scorereplikker er allerbedst, når de bliver brugt som samtalestartere. Det er altså nødvendigvis ikke det, du siger, han falder for, men mere hvordan jeres samtale går, når I endelig er igang.

Her er tre gode scorereplikker, der virker - og som kan være starten på jeres flirt:

1. ”Hvor er det nu jeg har set dig før? Spiller du fodbold?”

Du har måske stalket ham på alle sociale medier inden jeres møde, så hvorfor ikke bruge det til noget? Det er en god måde at få snakken igang på, hvis du overhovedet ikke har snakket med ham før og I ikke har fælles venner. Hvis ikke han går til fodbold, så brug noget andet, som du ved, han går op i. Men sig for guds skyld aldrig, at du har stalket ham!

2. ”Vil du ikke hjælpe mig med…”

Indsæt noget, du ved, han er god til. Han vil helt sikkert gerne hjælpe dig og vise, hvor sej han er til fx matematik. Når han føler sig smigret eller set op til, vil han sikkert være positivt indstillet overfor at hjælpe dig. Når I nu er igang med matematikken, kan I jo altid snakke om alt mulig andet imens.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

3. ”Du har virkelig en god stil! Hvor har du købt din kasket?”

Komplimenter virker ALTID. Hvem vil ikke gerne have komplimenter? Det er også en god måde at fortælle, at du synes om ham, men er samtidig ikke for pushy, da man jo sagtens kan give komplimenter uden at man vil have, at det skal føre til noget. Hvis han svarer meget kort, kan du jo spørge mere ind til ham. Fx ”hvor shopper du normalt?”.