Ulykkelig forelsket pige
kærlighed

11 ting, du kender, hvis du er ulykkeligt forelsket

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 29. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med en, som bare ikke føler det samme for dig? Så kender du helt sikkert de her små søde, sjove og lidt triste ting ved at være ulykkeligt forelsket.

Åh, det er SÅ hårdt at være forelsket i en, som bare ikke har det på samme måde. Ingen ønsker at være ulykkeligt forelskede

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan bruge timevis på at dagdrømme, men ved dit crush overhovedet, at du eksisterer? At være ulykkeligt forelsket kan næsten gøre dig helt bims, men du er slet ikke alene om at have den slags crush.

Læs også: Har du aldrig været nogens crush?

Det er nemlig næsten umuligt at gå gennem teenagetiden uden at få et kæmpe crush på en, der ikke har det på samme måde, og det føles sygt nederen, men du kan nok alligevel godt smile lidt over de her situationer, som du helt sikkert kender, hvis du er ulykkeligt forelsket!

Her 11 ting du måske kender, hvis du er ulykkeligt forelsket

 1. Du kan blive ramt af den vildeste dagdrøm om personen du er ulykkeligt forelsket i, når som helst. Din matematiklærer kan være i gang med at forklare et eller andet vigtigt til dig, men du hører slet ikke efter, for mentalt ligger du på en strand med dit crush.
 2. Alle dine notesbøger er skriblet til med dit crushs navn, hjerter og jeres navne blandet sammen.
 3. Du er så SINDSSYGT træt af romantiske film, hvor alle falder for heltinden, lige meget hvad hun gør. Hvis det passede, havde du og dit crush jo fundet sammen for længst og så havde du ikke været ulykkeligt forelsket!
 4. Når du har sendt en snap til dit crush, sidder du og stirrer på skærmen, indtil du kan se, at den er blevet åbnet. Og så græder du lidt, når du ikke får nogen snap tilbage …
 5. Du forstår ikke, hvordan dit crush ikke bare kan indse, at I er perfekte for hinanden. Hallo! Hvis bare han kunne se det, så ville du ikke være ulykkeligt forelsket.
 6. Du ved alt om personen, du er ulykkeligt forelsket i. Som i ALT! Du har deep-stalket, så det batter, været inde på alle familiemedlemmernes Facebook-profiler for at finde børnebilleder, og du cykler også jævnligt forbi dit crushs adresse i håb om at fange et glimt af din hjertenskær.
 7. Hvis dit crush har en kæreste, hader du hende. Og så er det egentlig lige meget, om hun er den sødeste, sjoveste og mest vidunderlige person i verden. Hun er jo ikke dig! Suk, det er ikke sjovt at være ulykkeligt forelsket
 8. Din dagbog ved alt om persoen du er ulykkeligt forelsket i. På nogle sider jubler du over, at du fik et smil i skolen, og andre sider er spættet med tårer, du har grædt over, at I aldrig finder sammen.
 9. Du har VIRKELIG prøvet at glemme ham du er ulykkeligt forelsket i og komme videre. Nogle gange går det da også meget godt – I TO MINUTTER – før du igen begynder at tænke på, hvor fantastiske I ville være sammen.
 10. Hvis du går i samme klasse, som personen du er ulykkeligt forelsket i, prøver du hele tiden at komme til at være i gruppe eller på hold med dit crush.
 11. Du snakker (meget) med dine veninder og lægger planer for, hvordan du skal score ham du er ulykkeligt forelsket i. Det er bare lidt som om, I altid tager for givet, at det kommer til at lykkes og derfor aldrig lige lægger en plan for, hvordan du skal håndtere en afvisning.

11ting,dukender,hvisduerulykkeligtforelsket

Du kan blive ramt af den vildeste dagdrøm når som helst. Din matematiklærer kan være i gang med at forklare et eller andet vigtigt til dig, men du hører slet ikke efter, for mentalt ligger du på en strand med dit crush.
Alle dine notesbøger er skriblet til med dit crushs navn, hjerter og jeres navne blandet sammen.
Du er så SINDSSYGT træt af romantiske film, hvor alle falder for heltinden, lige meget hvad hun gør. Hvis det passede, havde du og dit crush jo fundet sammen for længst!
Når du har sendt en snap til dit crush, sidder du og stirrer på skærmen, indtil du kan se, at den er blevet åbnet. Og så græder du lidt, når du ikke får nogen snap tilbage …
Du forstår ikke, hvordan dit crush ikke bare kan indse, at I er perfekte for hinanden. Hallo!
Du ved alt om dit crush. Som i ALT! Du har deep-stalket, så det batter, været inde på alle familiemedlemmernes Facebook-profiler for at finde børnebilleder, og du cykler også jævnligt forbi dit crushs adresse i håb om at fange et glimt af din hjertenskær.
Hvis dit crush har en kæreste, hader du hende. Og så er det egentlig lige meget, om hun er den sødeste, sjoveste og mest vidunderlige person i verden. Hun er jo ikke dig!
Din dagbog ved alt om dit crush. På nogle sider jubler du over, at du fik et smil i skolen, og andre sider er spættet med tårer, du har grædt over, at I aldrig finder sammen.
Du har VIRKELIG prøvet at glemme dit crush og komme videre. Nogle gange går det da også meget godt – I TO MINUTTER – før du igen begynder at tænke på, hvor fantastiske I ville være sammen.
Hvis I går i klasse sammen prøver du hele tiden at komme til at være i gruppe eller på hold med dit crush.
Du snakker (meget) med dine veninder og lægger planer for, hvordan du skal score dit crush. Det er bare lidt som om, I altid tager for givet, at det kommer til at lykkes og derfor aldrig lige lægger en plan for, hvordan du skal håndtere en afvisning.

Læs mere om

MestLæste