kærlighed

10 kys, der vil overraske din kæreste

Af Stine Kærsgaard 26. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kan kysse ham den søde på mange forskellige måder …

Mmh, der findes ikke noget bedre end at kysse med sin kæreste, for man bliver helt varm indeni og kan komme helt tæt på ham.

Hvis du synes, at det er blevet lidt kedeligt, når du og din kæreste kysser, eller hvis du bare gerne vil have inspiration til nye måder, som I kan kysse på, så læs med her. Prøver du de her kyssetyper af på ham, der får dit hjerte til at galopere, så vil han med garanti blive både overrasket og glad:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lektiekysset

Åh, det er lidt irriterende, når man er sammen med sin kæreste, og der skal laves lektier. Men heldigvis kan et uventet kys hurtigt gøre lektiehelvedet megarart. Når din kæreste sidder ved skrivebordet, så gå over og overrask ham med et kys i nakken. På den måde lader du ham i stilhed vide, at du glæder dig til lektierne er overstået, så I kan slappe af sammen med god samvittighed … og kysse endnu mere!

Snapchatkysset

Selv om du sikkert gerne vil kysse på din kæreste 24 timer i døgnet, så er det ikke helt muligt … Kun næsten! For du kan jo altid sende din kæreste et virtuelt kys. Send en Snapchat med et morgenkys, så kan du være sikker på, at hans dag vil starte godt.

Det lange, varme kys

Hvis du siger farvel til din kæreste, og han forventer et tantekys, så overrask ham med et langt, varmt og intenst kys. Sådan et kys er superrart – især, når man ikke rigtig forventer det.

Læs også: 10 nussetricks du SKAL kende

Spidermankysset

Når din kæreste er faldet i søvn på sofaen, så kan du efterligne det berømte Hollywood-kys, hvor Spiderman hænger på hovedet, og Mary Jane kysser ham. Stil dig blot, så du står modsat af, hvordan din kæreste ligger, og læn dig så ned over ham, til jeres læber rører hinanden.

Sommerfuglekysset

Man kan godt bruge andet end sine læber, når der skal kysses. Læg dig tæt op af din kæreste og lav så små hurtige blink, så dine øjenvipper rammer hans hud. Du kan for eksempel prøve at gøre det på hans kind eller hals. Det giver en meget fin og kildende følelse.

Kysset ved øret

Det kan faktisk være ret pirrende at blive kysset ved øret, for når du gør det på din kæreste, kan han nemlig høre dit åndedræt. Hvis I ligger og kysser, så prøv at kys ned af hans kind til du rammer hans øre. Kys så øreflippen og hvisk søde ting, som du aldrig har sagt før. Han vil elske det!

Pandekysset

Hvis du og din kæreste ligger helt tæt op ad hinanden og kigger hinanden i øjnene, så kan du som afveksling give ham et kys i panden. Et pandekys er rarere, end man tror!

Forsoningskysset

Er I blevet uenige om noget helt ligegyldigt, så prøv at give din kæreste et spontant kys, mens I står og diskuterer. På den måde signalerer du, at du ikke gider skændes, og at du synes, I skal stoppe det lige nu … og hey, måske distraherer du ham også så meget, at du ender med at få din vilje. Win.

Læbekysset

Det behøver ikke altid at sige ”smask”, når man kysser. En anden måde at kysse på kan være bare at gnide dine læber henover hans hud. Det kilder lidt, men din kæreste vil med garanti blive varm indeni, når du kysser ham på den her måde.

Iskysset

Hvis din kæreste drikker en varm kop te, så overrask ham med et ISKOLDT kys. Tag en isterning i munden, og gå så hen og giv ham et tungekys. Overrasket, det bliver han, og det skaber faktisk lidt magi, når den kolde og varme tunge mødes.

Læs her, hvordan du kan score dit crush uden ord ...

Scorhamudenord

Det er svært at score uden at tage kontakt, og den bedste kontakt kommer nu engang igennem øjnene. Søg øjenkontakten med ham igennem rummet, hold den et par sekunder og kig så væk igen. Vi vil godt vædde med, at han stirrer på dig, næste gang du kigger på ham – dine små blikke gør ham nemlig vildt nysgerrig og spændt på, om du snart kigger hans vej igen.
Smiiiil, du er på! Det er SÅ vigtigt at huske dit søde smil, når du har fået øjenkontakt med ham. Tricket er at finde den magiske grænse imellem, at han skal være sikker på, du faktisk smiler sødt til ham samtidigt med, at det ikke virker for mærkeligt og voldsomt, at du står der og smiler. Send ham små søde smil i et par sekunder af gangen og kig væk igen, når du er sikker på, han har set, at du flirter med ham. Så kommer han til at tænke på dine smil resten af dagen!
Det er svært at komme ind på en person, hvis I ikke ses så tit. Men det kan du heldigvis løse ved at rende ”tilfældigt” ind i ham en gang imellem, så I kan komme i snak, og hans opmærksomhed bliver rettet mod dig. Arbejder han for eksempel i et supermarked tæt på dig, kan du tage derover og købe et eller andet, eller gå en tur med dine veninder forbi hans fodboldklub, når han træner. Det skal selvfølgelig ikke virke for stalker-agtigt, så det er nok kun et trick, du kan bruge et par gange.
Der er ikke noget værre end at fortælle en joke, som ingen griner af. Sådan har drenge det også, og du kan derfor gøre ham en stor tjeneste, hvis du husker at grine af hans jokes. Han vil helt sikkert synes, det er charmerende, at du altid synes, han er megasjov, og det vil i hvert fald gøre dig langt mere attraktiv end de piger, der ikke griner med ham.
Når I taler sammen, er der også små ting, du kan gøre for at virke interesseret i ham. Du kan for eksempel rette ryggen ud og nikke interesseret med for at vise, at du synes, det han fortæller, er spændende. Du kan også læne dig lidt hen imod ham for at skabe en mere intens stemning mellem jer. Det viser nemlig indirekte, at du føler dig tryg tæt på ham, og at grænserne mellem jer ikke er så tydelige.

MestLæste