Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 3)

Af redaktionen 14. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
SÅ er der horoskoper! Januar er i fuld gang, og du har måske været igang med skolen i et godt stykke tid nu. Føler du dig januartræt eller fuld af fornyet energi? Læs dit horoskop her!

Hvordan går det egentlig med kæresten? Med skolen og med dine penge? Der er altså nogle, der skal passe på ikke at bruge alle sine penge på udsalg, mens andre har riiimelig godt styr på det!

Og så er det i den her uge, det ville være reeet godt at satse på crushet - hvis altså man hører til et bestemt stjernetegn. Der sker i hvert fald rigtig mange ting, og stjernerne har travlt med at fordele fordele og ulemper.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente i denne uge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugenshoroskoper(uge3)2019

Du er lidt uafklaret omkring din kæreste eller dit crush. Det bliver ikke meget bedre i løbet af ugen, så prøv at koncentrer dig om skolen eller fritidsaktiviteter i stedet for. Dine venner og veninder har travlt med deres eget, og I ser måske ikke hinanden sååå meget i denne uge. Det er derfor en god idé at fokusere på dine egne mål!Ugens råd: Giv det tid, så bliver det mindre forvirrende.
Foto: Shutterstock
Du har et kæmpe crush, men du kan ikke helt finde ud af, hvad dit crush synes om dig. Det er der rigtig meget fokus på i denne uge, og du ved bare, at du er helt vild med ham/hende. Du kommer til at være meget følsom i hele ugen og reflektere meget over, hvad du tidligere har oplevet.Ugens råd: Vær ærlig over for dig selv – og over for andre!
Foto: Shutterstock
Der er mange, der blander sig i dine projekter, og det gider du bare ikke! Du er ved at finde ud af det hele selv, og du kan godt løse udfordringerne. Sidst på ugen går tingene i en anden retning, end du havde regnet med, men du finder hurtigt ud af det og får ny energi til resten af ugen!Ugens råd: Lad være med at tage tingene så tungt.
Foto: Shutterstock
Du er i gang med at færdiggøre nogle vigtige skoleopgaver, men du opdager måske, at der mangler noget! Du har bare ikke tid til at ændre noget, så du må altså stole på, at du har gjort det godt nok, som det er nu. Sidst på ugen får du ny energi, og tingene vil føles meget nemmere og sjovere i weekenden!Ugens råd: Stol på, at du har gjort det så godt, som du kan.
Foto: Shutterstock
Der er virkelig fart på skolen for tiden! Men det nyder du, for du er ret utålmodig normalt. Forholdet til alle dine klassekammerater går rigtig fint, og det gælder også din kæreste eller dit crush. Du vil dog opdage nogle sandheder i løbet af ugen, som du skal tænke over. Men det er kun for det bedste.Ugens råd: Lad være med at lægge energi i unødvendige ting. Det får du ikke noget ud af.
Foto: Shutterstock
Du har altså lidt svært ved at koncentrere dig om skolen for tiden. Du er blevet lidt usikker på nogle ting, og derfor kan du have svært ved at nå alt det, du skal. Måske er det fordi, du ikke har helt styr på din opsparing for tiden? Du er i hvert fald nødt til liiige at fokusere lidt på dine penge.Ugens råd: Få ryddet ud og organiseret dine ting!
Foto: Shutterstock
Der sker rigtig meget for dig for tiden og ikke kun i denne uge. Du skal holde dig rolig, og du må altså bare være tålmodig! I denne uge vil der være god mulighed for at få din mening igennem – når du siger noget, ved folk godt, at du mener det!Ugens råd: Vær ikke bange for at sige tingene højt.
Foto: Shutterstock
Ugen starter rigtig godt ud, og du er overrasket over, hvor nemt det hele faktisk er. Men sidst på ugen finder du ud af, at det måske ikke er sååå nemt igen, det hele, og der vil være nogle ting, du skal tænke lidt over. Du skal også spare lidt op – det dur ikke, at du altid shopper alle dine penge væk!Ugens råd: Du får ikke serveret alting på et sølvfad.
Foto: Shutterstock
Du har totalt godt styr på din økonomi for tiden – ret heldigt, når der stadig er januarudsalg! På kærlighedsfronten går det også godt – måske dit crush faktisk også er vild med dig. I hvert fald er der udvikling på den front! Du må dog have tålmodighed med skolen – det går godt, så længe du engagerer dig.Ugens råd: Vær tålmodig og læg energi i de ting, du laver.
Foto: Shutterstock
Du har meget om ørerne, som du gerne vil holde for dig selv. Men der er altså mange, der gerne vil indvies i dine tanker. Så du bliver nødt til at give lidt slip og tale med nogen om de ting, du går rundt med. Selv om du helst vil holde andre på afstand, vil det give dig mere ro indvendigt, og det er en stor fordel!Ugens råd: Vær ærlig, når folk spørger dig.
Foto: Shutterstock
Lige nu er der rigtig meget fokus på regler – specielt i skolen, og du tilpasser dig heldigvis fint og får lavet nogle gode ting. Når I arbejder sammen i grupper, er de andre glade for dig og dine ideer og projekter! Sidst på ugen får du kontakt med en, du har haft et godt øje til længe… Kunne det være et crush, måske?Ugens råd: Fyr den af!
Foto: Shutterstock
Det bliver en god uge, for du får mulighed for at få en god snak med din kæreste/crush. Kemien er rigtig god lige nu, og du kan rigtig godt lide at mærke energien mellem jer. Det får dig til at glemme nogle af de ting, der irriterer dig derhjemme. Der er mange i din familie, der kræver en masse opmærksomhed.Ugens råd: Fokuser på det gode – så bliver det mindre gode nemmere.
Foto: Shutterstock