Fiskene
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 8)

Af Redaktionen 18. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas! Det er mandag og der er endelig nye horoskoper. Find dit stjernetegn og se hvad stjernerne fortæller om din uge!

Dit horoskop kan være med til fortælle dig, hvordan du skal gribe tingene an i den kommende uge. Det fortæller endda også, hvis der kan ske noget helt specielt for dig, og hvad du kan gøre for at gøre din uge bedre! Skal du mon være aktiv eller er det bedst for dig at slappe af? Skal du planlægge noget fedt for dine veninder eller bliver du måske forelsket på en date?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nedenfor kan du finde dit horoskop i galleriet og se, hvad der sker for dig i løbet af ugen.

Horoskoperuge82019

Ugens horoskop
Selvom overdrivelse fremmer forståelsen, er det ikke sikkert, at det er en særlig god idé i den kommende uge. Prøv at holde fast i virkeligheden. Du tænker meget over, hvad der skal ske i fremtiden. Det er vigtigt, at du er realistisk, for ellers kan det godt være, at det ikke går særlig godt.Ugens råd: Vær ærlig og realistisk, så kommer du langt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Måske har du en date med din flirt i starten af ugen? Hvis du har, er der riiimelig stor chance for, at det er ”kærlighed ved første blik”, og at du bliver forelsket! Men husk at tænke dig om, så du ikke får gjort noget dumt. Der kan være lidt diskussioner i din familie derhjemme, og du har måske svært ved at gøre din far tilfreds – måske du kan hjælpe lidt mere til? Heldigvis klarer du ugen nemt, hvis du er forelsket.Ugens råd: Tag det stille og roligt, hvis du er forelsket!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen får du en megagod idé – måske du skal planlægge noget fedt for dine veninder? Midt på ugen tænker du kreativt, når du gerne vil have din vilje. Du finder også ud af, at det ikke altid er lige nemt at nå dine mål, men hvis du bare lægger en plan, skal du nok nå det hele – og så bliver det altså også meget nemmere!Ugens råd: Stol på din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig megaspontan, og du kan finde på at lave aftaler i sidste øjeblik. Hvis du har vinterferie, er det helt perfekt med en masse planer hele ugen. Du vil have godt af at lave noget aktivt og bagefter forkæle dig selv med lækre ansigtsscrubs og cremer. Det er i hvert fald vigtigt, at du passer på dig selv og får lidt ro. Dine lommepenge sætter grænserne for, hvad du kan lave!Ugens råd: Sørg for at du virkelig får slappet af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan ikke altid få din vilje, og det er altså helt okay nogle gange! Du kan gøre tingene lidt nemmere for dig selv, hvis du er åben overfor andres forslag. Din veninde kan godt føle sig lidt presset, så det ville virkelig være godt at tage hensyn til hende og høre, hvad hun synes.Ugens råd: Hør, hvad andre har at sige – så undgår du konflikter.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kører virkelig for dig i den her uge! Men du skal være lidt opmærksom på din familie og dit værelse – måske roder du liiidt for meget? I starten af ugen kan der godt være lidt udfordringer, så sørg for at du siger tingene klart og tydeligt – også selv om det måske først virker sidst på ugen. Stemningen kan godt være lidt presset nogle gange, men i weekenden bliver det hele godt igen!Ugens råd: Vær klar og tydelig, så kører det virkelig for dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget realistisk, når det kommer til kærlighed i den her uge. Hvis det skal gå efter dit hoved, så er det intet problem. Det kan godt være, at dine veninder ikke synes, at du er særlig romantisk, men du står fast ved din mening. Hvis du har en kæreste, kan han godt være lidt uenig med dig lige nu, men du behøver ikke overbevise ham om, at du har ret.Ugens råd: Hold fast i dine egne meninger.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis din ferie er slut, og du er tilbage i skolen, kan du godt have lidt problemer med en skoleopgave. I løbet af ugen bliver det nemmere, og du bliver bedre til få styr på dine skoleting. Sidst på ugen kan der være problemer med dine klassekammerater, når I skal arbejde sammen. Du bruger meget tid på din familie i løbet af ugen, og i weekenden får du en masse energi. Ugens råd: Hold tungen lige i munden, så bliver din uge lettere.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen er du rimelig optimistisk, men du skal måske forberede dig på, at resten af ugen kan give dig lidt mere modstand. For at komme gennem ugen, kan det godt være, at du bliver nødt til skifte mening. Det kan give dig megameget ny energi, hvis du er åben over for forandringer, selv om det godt kan være lidt svært.Ugens råd: Det kan være godt med forandringer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det ville virkelig være godt for dig at være god ved dig selv i den her uge. Forkæl dig selv så meget som du kan i løbet af ugen. Hvis du ikke har tid i hverdagene, kan du sørge for at have lidt tid til dig selv i weekenden. Der kan du virkelig stresse af med god pleje til din krop. Tag et langt bad og plej dit hår og din hud med lækre produkter – så får du en fantastisk afslutning på ugen!Ugens råd: Forkæl dig selv, så er der intet der kan gå galt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du går en aktiv uge i møde, og det er virkelig et godt tidspunkt, hvis du gerne vil begynde til en ny sport. Men det er altså kun, hvis du liiige får taget dig sammen. Du vil nemlig allerhelst blive i sofaen og stene Netflix og slappe af. Hvis du har vinterferie, er du måske så heldig at være på ferie et sted, hvor det er lidt mere motiverende at komme ud af sofaen!Ugens råd: Hvis du tager dig sammen, kan du virkelig nå langt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du får en rimelig travl uge, specielt i forbindelse med familiearrangementer. Det kan godt være lidt presset for dig. Du har mange gode mavefornemmelser, men du er på samme tid også meget fornuftig og realistisk. Og du bør nok bruge fornuften og træffe de beslutninger, der er mest realistiske. Dine følelser hjælper dig ikke i den kommende uge.Ugens råd: Din fornuft er afgørende for din uge.
Foto: Shutterstock

Læs mere om