Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Fisken

Af redaktionen 1. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Fiskens tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Fisken 19/2 - 20/3

Din farve: Turkis.
Din skæbneplanet: Neptun.
Dit element: Vand.
Din lykkesten: Blodsten.
Dit mål: At udleve dine drømme.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du er følsom og tænker rigtig meget over livet. Du er lidt af en drømmer, og derfor elsker du også at drømme dig væk. Du er også god til at tilpasse dig, og du er super opfindsom.
Du er god til: At hjælpe og råde andre, og så er du meget omsorgsfuld. Du kan næsten give "for" meget af dig selv, hvis du kan mærke, at andre har det lidt skidt.
Din svage side: Du har en tendens til at vælge de forkerte at omgive dig med. Kan du måske genkende det fra tidligere kærester eller veninder?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en meget sød og hjælpende kæreste. Du er nemlig uegoistisk og loyal, så din kæreste vil altid kunne regne med dig.
Sådan er du som veninde: Du er en trofast veninde, der holder, hvad du lover. Du er rigtig god til at rådgive dine veninder, og du har en virkelig god intuition - så dine veninder gør klogt i at lytte til dig!
Sådan er du i skolen: Du er god til at skabe en god stemning i klassen, for du er god til at sætte dig i alles sted. Hvis der er en konflikt, vil du være rigtig god til at få parterne til at enes igen.
Job, der passer til dig: Du vil være rigtig god til at arbejde med journalistik, som psykolog eller som iværksætter.

En kendt fisk... Justin Bieber

Foto: Shutterstock

Justin Bieber er født den 1. marts 1994.