Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 50)

Af redaktionen 7. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan stjernerne fortælle dig om den uge, der lige er gået i gang? Find dit stjernetegn her for at få afsløret, hvad der kommer til at ske.

Vi er snart halvvejs gennem december måned, og julen nærmer sig med hastige skridt.

Men hvad byder din 2. uge i december på? Skal du hjem til dine veninder og julehygge? Eller måske sker der forandringer i dit liv, som kan ændre på din hverdag i 2019?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What findes der 13. stjernetegn?

Find dit horoskop i galleriet og find ud af, hvad der venter dit stjernetegn i den kommende uge.

Ugens Horoskop (Uge 50):

Ugenshoroskoper(uge50)2018

Du har været god til at møde nye mennesker de sidste par måneder, og det betaler sig nu. Du vil opleve, at der begynder at strømme flere aftaler ind, end du er vant til. Det er en fed følelse, som giver dig et stort selvtillidsboost. Men pas på, for ikke alle vil dig det bedste. Brug tiden med dem, som har været der for dig altid. Ugens råd: Hold dine kort tæt på hånden.
Foto: Shutterstock
Du har taget en beslutning. Du har valgt at gøre de veninder, som gør dig glad, til din første prioritet. Du er færdig med at bruge tid på veninder, der aldrig ringer – nu må det være nok! Din familie har mange hyggelige stunder i vente i denne uge. Nyd de små øjeblikke, for det er ikke sikkert, at næste uge bliver lige så god.Ugens råd: Fortæl dine veninder, hvad deres venskab betyder for dig.
Du synes, at der er meget sladder i klassen lige nu. Det er svært at finde rundt i, hvad der er sandt og hvad der er falsk. Du ender med at lege lidt detektiv, selvom du slet ikke har tid oveni alt dit skolearbejde – men det er meget sjovere! Du kan dog blive lidt for nysgerrig og få noget at vide, som du ikke bryder dig om.Ugens råd: Undgå at såre andres følelser.
Foto: Shutterstock
Du er i totalt julehumør! Det er ikke hvert år, at du føler julemagien, men i år er det helt anderledes. Du er fuld af ideer til julens arrangementer og kan slet ikke vente, til du skal åbne gaver juleaften. Men du har lavet lidt for mange aftaler i denne uge, og det kan blive for meget for dig, så husk din alene tid.Ugens råd: Glem ikke dine lektier i al spændingen.
Foto: Shutterstock
Dine følelser tager overhånd i denne uge, og du er måske ikke helt klar til at indrømme, hvad det er, du føler. Du er normalt hurtig på aftrækkeren, men du er splittet mellem hvad du burde gøre, og hvad du egentlig har lyst til. Du har gode kort på hånden, så tro på dig selv, og kæmp for det, du gerne vil have.Ugens råd: Dine forældre står altid klar til at hjælpe dig.
Foto: Shutterstock
Du synes, dine veninder kommer med mange meninger om dit kærlighedsliv eller mangel på det. Du kan jo ikke gøre for det, hvis du ikke har fundet en endnu – og du tager altså ikke hvem som helst! Prøv ikke at lade deres meninger påvirke dig, du har nemlig totalt styr kærligheden. Heldigvis bliver de bedre i slutningen af ugen.Ugens råd: En venindeaften kan forene jer.
Foto: Shutterstock
Du ved godt, at du burde lytte mere til dine veninder. Men det er virkelig svært, når du ikke helt kan styre dine følelser. Dit hovede er fyldt med søde drenge eller piger, selvom du slet ikke har tid til at være forelsket – juletiden gør virkelig noget ved dig! Der er gode chancer for, at dine forældre kan hjælpe dig med at få styr på din følelser.Ugens råd: Husk at bruge tid med dine veninder.
Foto: Shutterstock
Den travle juletid har ramt dig! Du har allerede mange uafsluttede opgaver i starten af ugen, så det er med at være hurtig, hvis du skal nå at slappe af. I skolen skal du passe lidt på, for ikke alle har lige så travlt som dig. Så du kan komme til at virke lidt stresset. Men du kan altid regne med dine veninders hjælp. Ugens råd: Prioter hvilke opgaver, der er de vigtigste.
Foto: Shutterstock
Du prøver at blive set og hørt, men det er som om, at ingen lægger mærke til dig. Heldigvis kan du trygt gå til din familie og snakke om dine problemer. Men måske er det noget, du forstiller dig? Der er nemlig en mulighed for, at du ikke ser det, når dine veninder prøver at komme i kontakt med dig.Ugens råd: Fokusér på det postive fremfor det negative.
Foto: Shutterstock
Tiden nærmer sig for helligdage og ferie, som er noget, du har manglet længe. Du har lyst til at være social, men diverse familie-ting lyder ikke som noget for dig. Du vil meget hellere hænge ud med dine veninder. I trænger nemlig til en ægte venindeaften med Netflix og masser af slik. Men glem ikke din familie her i juletiden, da det kan få konsekvenser.Ugens råd: Hold hovedet koldt, så du ikke overreagerer.
Foto: Shutterstock
Året lakker mod enden, og selvom det kan være svært at indrømme overfor dig selv, så glæder du dig til, at 2018 er forbi. Du føler, at der har været mange misforståelser i din venindegruppe, der både har bragt jer tættere sammen og ændret jeres forhold. Du har lært meget om dig selv, og det vil du bemærke endnu mere i det nye år.Ugens råd: Fokuser på de gode stunder med venindegruppen.
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kommer du til at føle dig lidt glemsom. Du har ikke helt styr på dine penge, dine lektier eller noget andet for den sags skyld. Dit crush optager alle dine tanker, og du håber, at jeres forhold snart kan udvikle sig. Der er en særlig person i din familie, som viser sig at være en god støtte.Ugens råd: Udnyt de muligheder ugen bringer.
Foto: Shutterstock

MestLæste