Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 47)

Af redaktionen 19. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan du forvente i denne uge? Find dit horoskop i galleriet og læs med.

En ny uge er nu begyndt, og det betyder nye horoskoper!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad skal der ske i ugens løb? Måske skal du tage initiativ til at flirte lidt med dit crush eller give dit værelse en flot makeover. Det kan også være, du trænger til at slappe helt af og være sammen med dine veninder. Læs, hvad stjernerne spår for dig.

Læs også: What?! Findes der 13. stjernetegn?!

Du kan læse dit horoskop i galleriet her.

Ugens horoskoper (uge 47):

Ugenshoroskoper(Uge47)2018

Du er stædig, og hvis du diskuterer eller skændes med dine forældre eller veninder, vil du bare have ret. Det kan være en god idé at acceptere, at de ikke altid tænker eller synes det samme som dig. Sidst på ugen finder du måske på at lave om på dit værelse.Ugens råd: Vær åben for andres synspunkter.
Foto: Shutterstock
Der sker forandringer derhjemme – måske er det nu, du skal lave om på dit værelse. Der kan være lidt knas med en veninde eller din kæreste, men hvis du giver dem lidt tid, vil du forstå, hvad det handler om.Ugens råd: Vær tålmodig og lyt til din omgangskreds.
Foto: Shutterstock
Dit helbred er i fokus! Måske har du været lidt træt på det sidste og følt dig urolig, men det skifter heldigvis i denne uge. Du får meget mere energi og bliver mere positiv og klar på nye eventyr med veninderne.Ugens råd: Tro på, at det hele nok skal gå!
Foto: Shutterstock
Du er superkreativ, og det skal du udnytte i denne uge. Alt kan lade sig gøre for dig, og hvis du kaster dig ud i kreative projekter, vil de helt sikkert lykkes. Prøv at flirte lidt med dit crush – du har nok heldet med dig!Ugens råd: Tag chancer – du kan meget mere, end du tror.
Foto: Shutterstock
Brug din mavefornemmelse, når du skal beslutte dig for noget. Lad være med at lade dig overtale eller presse af andres meninger, det får du ikke noget ud af. Du er kreativ og finder på en masse sjove ting, du kan lave med dine veninder.Ugens råd: Lyt til dit hjerte!
Foto: Shutterstock
Du er irritabel, og det mærker din omgangskreds. Især i starten af ugen er du ret sur, og det er du ikke bleg for at fortælle! Pas på med det, ellers misforstår dit crush måske, hvad du mener.Ugens råd: Tag en dyb indånding og lyt til dine veninder.
Foto: Shutterstock
Hvis du har en kæreste, vil der ske rigtig gode ting for jeres forhold i denne uge – også selvom du skal se det, før du tror på det. Hvis du er single, er det en rigtig god uge til selvforkælelse. Måske sammen med en god veninde eller din flirt!Ugens råd: Gør noget godt for dig selv!
Foto: Shutterstock
Hvis du har sagt noget, der kunne misforstås af din kæreste eller veninde, så vil det komme frem i denne uge. Men med lidt charme og en undskyldning bliver det hele hurtigt godt igen. Du ved godt, hvordan du kan tryllebinde med dit søde smil.Ugens råd: Sæt dig ind i andres sted og vær ærlig.
Foto: Shutterstock
Du har været lidt irriteret på det sidste, men du har fået mere energi over weekenden. Du ved også godt, hvad du skal gøre for at tackle uroen, så du kan være den glade pige, alle dine veninder elsker. Vær forberedt på nogle overraskelser i løbet af ugen.Ugens råd: Pas lidt på med pengene!
Foto: Shutterstock
Du har haft ret travlt med skole, veninder og fritidsjob på det sidste, og der kommer heldigvis lidt mere ro på i løbet af denne uge. Du fortjener i hvert fald at slappe af og måske prøve yoga!Ugens råd: Giv dig selv tid til at slappe af!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen er det vigtigt, at du mærker efter i maven, hvis du vil nå dine mål. Det kræver nemlig lidt mere end viljestyrke! Du nyder at bruge de sociale medier til at snakke om nyheder, sladder og andre ting med dine veninder.Ugens råd: Tænk over, hvordan du kommunikerer!
Foto: Shutterstock
Du har en masse energi, og det skal du nyde. Du kan risikere, at nogle af dine aftaler bliver aflyst, men det kommer faktisk ikke bag på dig. Brug tiden på de veninder, der elsker at være sammen med dig.Ugens råd: På søndag er du helt skarp – brug dagen på opgaver!
Foto: Shutterstock

MestLæste