Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 41)

Af Redaktionen 8. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kommer der til at ske i din kommende uge? Find ud af det, ved at læse dit horoskop her.

Hvordan ser din uge ud? Bliver det i denne uge, at du kommer tættere på dit crush, eller får dit værelse endelig den make-over, som du har dig ønsket længe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What?! Findes der 13. stjernetegn?!

Du kan finde ud af, hvad stjernerne spår om din kommende uge, ved at kigge i galleriet.

Ugens horoskoper (uge 41):

Horoskoper(uge41)2018

Det går virkelig godt for dig lige nu, og du fornemmer, at det er tid til noget nyt. Brug tiden på at få styr på dine nuværende projekter, så du er klar til nye udfordringer. Måske venter der en rejse, eller romantik i fremtiden?Ugens råd: Husk at finde tid til dig selv.
Foto: Shutterstock
Du går en stille uge i møde, hvor du skal bruge din tid bedst muligt. Du har mange opgaver, som skal afsluttes, inden en overraskelse dukker op sidst på ugen. Det er en god uge til at planlægge, hvad der skal ske de kommende måneder.Ugens råd: Gør noget godt for dig selv.
Foto: Shutterstock
Alles øjne er på dig i starten af ugen, og det er svært at vurdere, om det er godt eller skidt. Din venindegruppe er splittet, og du skal tænke dybt over hvert et venskab. Det er okay at glide fra hinanden, men hvis du vil holde fast i veninden, så skal du kæmpe for det.Ugens råd: Pas på dig selv.
Foto: Shutterstock
I starten af ugen vil du opleve, at du hurtigt kan komme i konflikt med dine veninder. Det handler om at I skal samarbejde, og være så diplomatiske som muligt. Du skal sørge for, at I holder den gode tone, og finder den rette balance i samarbejdet.Ugens råd: Træk vejret, og tæl til ti.
Foto: Shutterstock
Der vil være god mulighed for at sætte dit værelse istand, men det kræver dine forældre er klar på projektet. Pas på, du ikke har for store forventninger til forandringen af dit værelse. Det er ikke en god uge, at skændes med dit crush, fordi du har følelserne uden på tøjet.Ugens råd: Lav en plan.
Foto: Shutterstock
Du skal forkæle dig selv i denne uge! Du trænger til en stor forandring i dit liv, og du vil gå langt for at få den. Det er den perfekte tid, til at indrette dit værelse og få afsluttet dine projekter derinde. Dine veninder synes, det er spændende og vil rose din gode smag.Ugens råd: Vær realistisk i dine planer.
Foto: Shutterstock
Din uge står i kærlighedens tegn – Du har gode muligheder for at komme tættere på dit crush. Dine veninder hepper på dig, og du vil føle, at I virkelig forstår hinanden. Du kan forvente, at få brug for dine veninder i løbet af fredagen, da en overraskelse dukker op.Ugens råd: Vær klar på forandringer.
Foto: Shutterstock
Du kommer i problemer i løbet af onsdagen, og du ved ikke helt, hvad du skal gøre. Situationen tager en uventet drejning, som gør at du nemt kommer i konflikt med din familie. Du er vildt god til at håndtere konflikter, så problemet bliver hurtigt løst.Ugens råd: Bevar roen.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved at vise dine følelser. Men det kan være en god idé at fortælle dine veninder og familie, når de går over stregen. Dine følelser vil påvirke dit humør, og du kan komme til at give op for hurtigt.Ugens råd: Tag en ting ad gangen.
Foto: Shutterstock
Du elsker at dyrke dine interesser i denne uge, og er faktisk helt opslugt af dem. Men dine veninder savner dig, måske skal du invitere dem over til venindehygge, så der ikke opstår gnidninger mellem jer.Ugens råd: Husk at holde pauser.
Foto: Shutterstock
Dine veninder har brug for dig i denne uge. Det er vigtigt, selv om at du måske er uenig i deres beslutninger, at du støtter og respektere dem. Du er hurtig til at handle på dine kommende projekter, dog kan alle ikke følge dine tankegang, men det stopper dig ikke.Ugens råd: Lyt til dine veninder.
Foto: Shutterstock
Du får mere opmærksomhed fra dit crush i denne uge, end du plejer. Du kan mærke, at I er på bølgelængde, og du skal gribe chancen for at tilbringe mere tid sammen. Det kan være svært at åbne sig op, men der er en god oplevelse i vente.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock

Læs mere om