Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 39)

Af redaktionen 20. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver det i denne uge at du kysser med dit crush? Eller får du lov til at blive hjemme fra skole, så du kan se Netflix hele dagen? Læs dit horoskop, og find ud af det!

Stjernerne har meget at fortælle om kærlighed, venskaber og drama i denne uge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan finde ud af, hvad der venter dig, ved at læse dit horoskop i galleriet herunder.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Tvillingerne

Ugens horoskoper (uge 39):

Ugenshoroskop(uge39)2018

Du har gang i et stort projekt, som har stået på pause længe, men nu kan du endelig komme videre. Der har været mange forsinkelser undervejs, og du søger råd hos dine veninder, så det kan blive et fælles projekt.Ugens råd: Det er altid sjovere at være flere om opgaverne.
Foto: Shutterstock
Dine problemer fra sidste uge er glemt, og du kan endelig ånde lettet ud. Du har mange nye projekter i tankerne, som du gerne vil i gang med, og du skal bare kaste dig ud i det.Ugens råd: Få dine veninder med på dine idéer.
Foto: Shutterstock
Du bliver klar over en konflikt derhjemme i starten af ugen. Men du mangler opbakning fra dine veninder, til at tage konflikten. Derfor må du stå på egne ben, og stole på din dømmekraft.Ugens råd: Din familie skal nok lytte til dig.
Foto: Shutterstock
Du har et problem med en person i skolen, som er svært at løse. Det kan være svært at indrømme, at du har brug for hjælp, men dine veninder er der for dig. Det kan være en fordel, ikke at blive for personlig, og prøve at holde hovedet koldt.Ugens råd: Dine veninders råd er guld værd!
Foto: Shutterstock
Du elsker at tilbringe tid med din familie, hvor I hygger jer og får snakket om alt. Dog føler du, at de ikke kan følge med i din tankegang og gode idéer. Men det skal ikke stoppe dig, for at føre dine planer ud i livet.Ugens råd: Del kun dine bedste idéer, så bliver din familie ikke overvældet.
Foto: Shutterstock
Alle tilbyder deres hjælp til dig i denne uge, og du nyder opmærksomheden. Du har masser af gode idéer og nu kan de blive ført ud i livet. Din intuition er vigtig, og du bør lytte til den, ellers kan det have negative konsekvenser. Ugens råd: Sænk farten, du skal nok nå det hele.
Foto: Shutterstock
Det kan godt føles, som om at intet går din vej i denne uge. Selv om at det gør dig irriteret, må du ikke lade det spænde ben for dig. Du har brug for at snakke ud om dine følelser med veninderne, så du kan få det bedre.Ugens råd: Fokuser på de ting som gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Det er den perfekte uge til at forfølge dine drømme, og du har gode oplevelser i vente. Der er mange mennesker som vil i kontakt med dig, og du nyder opmærksomheden og det ekstra selskab fuldt ud.Ugens råd: Planlæg din tid, man kan ikke nå at snakke med alle.
Foto: Shutterstock
Det kan godt føles, som om at alt er ude af din kontrol i denne uge. Det er derfor vigtigt, at du får styr på dine tanker, og lader andre føre ordet.Ugens råd: Du skal ikke lade dig gå på af ting, som du ikke kan kontrollere.
Foto: Shutterstock
Denne uge byder på mange forstyrrelser, og dette smider dig ud af kurs. Du har en konflikt med en veninde, og du håber, at I kan løse problemet hurtigt, så I forbliver veninder. Men du synes, det er svært at dele dine meninger, fordi du er tvivl om, om det vil skade jeres venskab.Ugens råd: Det er vigtigt at lytte, men også at blive hørt
Foto: Shutterstock
Du viser dit gå-på-mod og gode energi allerede i begyndelse af ugen. Du møder en ny person, som du har god kemi med, og der er potentiale til, at det kan udvikle sig til noget mere.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Denne uge er perfekt til forandring, og det kan give bonus at få nye veninder. Men først må du tænke over om, der er noget ved dine nuværende venskaber, som du ønsker at ændre. Hvis du er utilfreds, er det et godt tidspunkt at ændre på noget i venskabet.Ugens råd: Det er vigtigt at snakke med dine veninder om jeres følelser.
Foto: Shutterstock

Læs mere om