Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Tvillingerne

Af Redaktionen 17. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Tvillingernes tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Tvillingerne 22/5 - 21/6

Din farve: Gul.
Din skæbneplanet: Merkur.
Dit element: Luft.
Din lykkesten: Akvamarin.
Dit mål: Du vil gerne kunne vise vejen for andre.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du er nysgerrig, god til at kommunikere og rigtig god til at tilpasse dig. Du er også god til at være i centrum, og du er enormt social. Du elsker at have liv omkring dig. Du kan derfor også være ret rastløs, for der skal ske noget.
Du er god til: At kommunikere. Du kan tale med alle - på alle måder og i alle situationer. Du er intelligent og dygtig til at afkode situationer. Du er underholdende, så det er altid sjovt at være sammen med dig.
Din svage side: Du kan godt virke lidt overfladisk, fordi du snakker med alle - om alt - og ikke går så meget i dybden med tingene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en meget kærlig og romantisk kæreste. Du er ikke så glad for rutiner, så du vil hele tiden finde på nye eventyr til dig og din kæreste - og det er jo win-win for jer begge!
Sådan er du som veninde: Du tager ansvar for dine veninder og er altid supersød ved dem. Du prøver altid at se det positive i tingene, så derfor er du rigtig god til at hjælpe, når dine veninder er kede af det.
Sådan er du i skolen: Du er god til at arbejde selvstændigt, og du er dygtig til de ting, du laver. Du kan godt blive utålmodig, så nogle gange laver du "bare" opgaverne hurtigt for at få dem overstået.
Job, der passer til dig: Du vil være rigtig god til at lede og hjælpe andre. Du vil være god som kommunikationsrådgiver eller som politiker.

En kendt Tvilling... Kj Apa

Foto: Shutterstock

Kj Apa er Tvilling. Han er født den 17. juni 1997.

MestLæste