Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 38)

Af Redaktionen 16. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske bekymrer du dig lidt for meget for tiden, eller måske kommer du til at snakke mere med dit crush i løbet af ugen? Det kan du finde ud af i ugens horoskop, som du kan læse lige her.

Mandag er altså slet ikke lige så slem, når der også er horoskoper klar til at fortælle, hvad der kan ske i løbet af ugen, vel? I denne uge er der nogle, der har det nemt på kærlighedsfronten, mens nogle trænger til at rydde ud i gemmerne!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad der venter dig i ugens løb.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Jomfruen

Horoskoperuge382019

Hvis du har haft nogle bekymringer eller udfordringer i skolen, så går der ikke længe, før du bliver mere afklaret og får styr på tingene. Det kan også være, at du har været i tvivl om noget i forhold til kærlighed. Måske har du fået følelser for en person og er i tvivl, om det er gengældt? I løbet af ugen kommer du måske tættere på et svar. Du stoler meget på dig selv og din mavefornemmelse for tiden, men der er altså stadig chance for, at du kan tage fejl…Ugens råd: Det er bedre at spørge og få svar end at overtænke.
Foto: Shutterstock
I øjeblikket ved du præcis, hvad du vil, og hvor du vil hen. Det kan for eksempel være, at du har sat dig selv nogle mål i skolen, som du har besluttet dig for at gå efter. Oprydning, pligter og lektier går som en leg for dig, og du når garanteret det hele! Din udstråling er megagod og stærk, og dine veninder eller klassekammerater vil måske læne sig mere op ad dig og dine meninger, end de plejer – de stoler nemlig på, at DU har styr på tingene! Hvis du har en kæreste, så støtter han dig meget i denne uge.Ugens råd: Nyd ugen – den bliver megagod!
Foto: Shutterstock
Hvis du diskuterer med dine veninder eller dine søskende i løbet af ugen, så er det ikke dig, der skal gå på kompromis – men det bliver heller ikke noget problem først på ugen. Senere på ugen kan det dog godt være lidt sværere at enes og blive enige om tingene, men du står fast ved din mening, og det kan du også sagtens, hvis du har ret!Ugens råd: Selv om du nok har ret, så lyt alligevel til andre!
Foto: Shutterstock
Der er især en bestemt person, som du har det virkelig godt med i denne uge, og som du er meget tæt knyttet til. I er enige om mange ting, og har mange fælles interesser, som I kan snakke om. Det kan være en veninde, et crush eller en helt tredje person. Sidst på ugen kan du godt være lidt irriteret og negativ, så det er bedst at lave aftaler i starten af ugen, så du ikke kommer til at fortryde det.Ugens råd: Prøv at vende de negative ting til noget positivt.
Foto: Shutterstock
Hvis du er i gang med en opgave i skolen, så mangler du måske at finde et tema eller nogle bestemte informationer, som du skal bruge … Det kan godt kræve lidt tid og energi at få styr på det, men så kan du også sagtens finde frem til det helt rigtige! Måske du skal hoppe en tur på biblioteket og lede? Hvis der har været en misforståelse mellem dig og dine veninder, eller din kæreste, så er det på tide at få det af vejen – ellers får I svært ved at komme videre. Når ugen er slut, har du fået styr på det hele!Ugens råd: Få misforståelser og kedelige opgaver af vejen, så du kan nyde ugen.
Foto: Shutterstock
I denne uge vil det være godt for dig at få styr på dit værelse, og måske endda den helt store omgang, hvor du også får ryddet ud i både tøj, sko, smykker og hvad du ellers har i gemmerne. Så får du nemlig meget mere overskud og energi, og det er da meget nice, ikke? Det falder dig helt naturligt at planlægge i denne uge, så måske skal du udnytte det og lægge en plan for ugen, så du når alt det, du skal? Efter weekenden kommer der nemlig nye ting, du skal nå …Ugens råd: Ryd ud, og ryd op i dine ting!
Foto: Shutterstock
Hvis der er problemer eller udfordringer, der skal løses, så er det dig, man skal tage fat i! Du har overblik og overskud til at hjælpe andre, og det bliver dine veninder megaglade for. Der skal rigtig meget til, før du mister overblikket, og du har fuldstændig styr på tingene – så du deler glædeligt ud af gode råd, tips og tricks! Hvis du selv har haft et problem, kan det være nu, at du skal finde løsningen.Ugens råd: Du er fuld af gode råd – måske du også skal følge dem selv?
Foto: Shutterstock
Hvis du har lavet om på dit værelse for nyligt, kan det godt være, at der er nogle ting, som du ikke er blevet helt tilfreds med. Måske du skal få dine veninders mening, og så kan de hjælpe dig med at lave det om? Selv om du ikke er helt tilfreds i denne uge, og også godt kan blive lidt i tvivl om ting i skolen, så går tingene altså den rigtige vej for dig – også selv om du måske ikke altid kan se det! Du skal nok få styr på tingene!Ugens råd: Vær positiv og se fremad, så skal det hele nok gå!
Foto: Shutterstock
Du får en virkelig god uge. Tingene begynder at gå den rigtige vej for dig. Det kan både være på kærlighedsfronten eller i skolen, måske får du nemmere ved lektierne og snakker mere med dit crush?! Hvis du har haft udfordringer på det seneste, så begynder du at kunne løse dem og komme af med dine bekymringer. Det kan godt være, at der stadig kommer nye problemer eller udfordringer sidst på ugen, men heldigvis er du meget tålmodig, og du har viljen til at få dem løst hurtigst muligt.Ugens råd: Slip bekymringerne!
Foto: Shutterstock
Uuuh, denne uge kommer til at handle om kærlighed, og særligt i ugens første dage! Det hele virker nemt for dig på kærlighedsfronten – måske fordi du er forelsket, og det er gengældt? Faktisk kan det næsten ikke blive bedre. Sidst på ugen kan du dog godt miste interessen for ham/hende, og så begynder du måske at holde lidt igen med følelserne… Det kan være fordi, du får øjnene op for en anden, eller falder lidt ned fra den lyserøde sky?Ugens råd: Husk også at pleje dine veninder, selv om du er forelsket!
Foto: Shutterstock
Lige for tiden føler du dig helt på hjemmebane, og det nyder du. Du og din BFF eller kæreste har nogle opgaver, som I skal løse sammen. Det kan være lektier, oprydning eller noget helt tredje. Heldigvis er det intet problem, for I er totalt på bølgelængde og svinger megagodt sammen – også selv om I har noget, I skal have ordnet. Du kan dog godt regne med, at du måske bliver nødt til at give dig lidt, når det kommer til meninger i denne uge.Ugens råd: Det er ikke altid bedst at have ret.
Foto: Shutterstock
Du har brug for at være mere alene, end du plejer. Det er ikke noget problem, så længe du bare får fortalt dine veninder, at du har behov for lidt alenetid – og at det altså ikke er fordi, du er træt af dem, at du ikke har lyst til at ses. Du er godt med på lektiefronten, og det giver dig en virkelig god følelse i kroppen, og det giver dig også mere overskud.Ugens råd: Brug dit overskud på noget, som du synes, er sjovt!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.