Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Jomfruen

Af Mia Øgendahl og Tanja Hartmann 13. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad vil det sige at være Jomfruen i stjernetegn? Det kan du lære meget mere om i denne video, hvor vi gør dig klogere på Jomfruen.

Er du født mellem den 23. august og den 22. september, er du Jomfru i stjernetegn.

Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på Jomfruen som tegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du er Jomfru i månetegn eller ascendant.

Jomfruen 24/8 - 23/9

Din farve: Blå

Din skæbneplanet: Merkur

Dit element: Jord

Din lykkesten: Safir

Dit mål: Du vil gerne elske andre, men også gerne blive elsket.

Sådan er du: Du er tillidsfuld, åben og rigtig sød ved andre. Du kan godt lide, at der er styr på tingene, og så er du ret kreativ, men også lidt genert. Du er ret perfektionistisk, så du arbejder altid for at gøre det så godt som muligt, og du er mega ordentlig.

Du er god til: At tale med andre, og så kan du let charmere andre. Du har en megagod hukommelse og husker altid alle detaljer, så du er en god historiefortæller, og du er rigtig god som makker i gruppearbejde - du er nok den, andre helst vil arbejde sammen med.

Din svage side: Du kan være dårlig til at træffe en beslutning, fordi du vil gennemtænke alle detaljer først. Det er ikke altid så smart!

Sådan er du som kæreste: Du vil være ærlig og trofast, og det skal din kæreste også være. Du er enormt hengiven, så når du først har en kæreste, giver du personen AL den kærlighed, du kan.

Sådan er du som veninde: Du er god til at fjolle og hygge med dine veninder. Du er meget omsorgsfuld og vil altid være der for dem.

Sådan er du i skolen: Du er meget arbejdsom og dygtig til det, du laver. Du er pligtopfyldende og perfektionistisk, så du er helt sikkert en af klassens dygtigste elever.

Job, der passer til dig: Du vil være en dygtig læge eller advokat, for du er hårdarbejdende og går op i den mindste detalje.

En kendt jomfru... Zendaya

Læs mere om