Ugens horoskoper
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 37)

Af redaktionen 10. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad forudser stjernerne om din uge? Få svaret i dit horoskop her!

Hvad byder denne uge på? Skal du lytte mere til dine veninder, være mere åben, eller huske at sprede god energi?

Find ud af det i ugens horoskop!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskop (uge 37):

Ugenshoroskop(uge37)2018

Det er den perfekte uge til gruppearbejde, hvor tirsdag og søndag bringer nye muligheder for venskaber, med personer som forstår dig. Dette hjælper dig i skolen, hvor du kommer med ny energi og får gode resultater.Ugens råd: Lad din gode energi smitte af på dine veninder.
Det er vigtigt, at lytte ekstra godt efter i denne uge, og spørge ind, så du undgår at misforstå andre. Misforståelser kan hurtigt vokse sig store, så mød dine veninder og venner med forståelse. I weekenden har du gode chancer, for at snakke med dit crush.Ugens råd: Undgå at blive uvenner over småting.
Denne uge giver rig mulighed for at dele gode nyheder. Du føler, at din mening bliver hørt - selvom det ikke er, hvad alle ønsker at høre. Tirsdag giver rig mulighed for kreativitet og giver dig ny inspiration.Ugens råd: Tænk før du taler, så du ikke sårer nogen.
Du viser overskud, og kan gøre en forskel for dine veninder og familie. Et nært familiemedlem vil dele sine tanker og følelser med dig, så det er vigtigt, at du lytter efter. Din holdning betyder meget, og sammen kan I mindes gode og dårlige oplevelser.Ugens råd: Lyt til dine veninder og familie, I har brug for hinanden.
Du står i en konflikt, som minder meget om konflikten fra forårs- og sommermånederne. Men forskellen denne gang er, at du har overblik og flere informationer, om hvad der er sket. Derfor kan du nemmere løse problemet, og alt peger i en positiv retning.Ugens råd: Spørg dine veninder til råds, de vil altid hjælpe dig!
Du føler dig heldig i denne uge. Det går godt i skolen, du har det sjovt med dine veninder, og du falder ikke for alle de gode tilbud i butikkerne. Men du holder dig lidt i baggrunden, for ikke at skabe for meget opmærksomhed om dig selv.Ugens råd: Vær dig selv og nyd rampelyset!
En bekendt fra skolen med problemer vil søge råd i dig, men det er ikke sikkert, at du kan hjælpe. Personen kan ikke selv løse sit problem, og har brug for din støtte. Du føler dig forpligtet til at hjælpe, selvom I kun snakker sammen i skolen.Ugens råd: Vær’ åben og skab nye venskaber.
Du kan blive misforstået i denne uge, og derfor må du sikre dig, at dine hemmeligheder ikke ender i de forkerte hænder. Weekenden bringer dig ro, og giver en klarhed om hvem du kan stole på.Ugens råd: Du skal passe på, hvem du fortæller dine hemmeligheder til!
I starten af ugen vil et gruppearbejde i klassen overraske dig og sætte tanker i gang. Du føler dig udenfor, og at du har mistet din plads i gruppen. Men, du må ikke lade dig slå ud af det. Torsdag får du hjælp af en god veninde, så du igen kan takle situationen.Ugens råd: Tro på dig selv!
Der opstår en mulighed, for at samarbejde med en veninde, som du normalt ikke arbejder sammen med. Du tror, at det er en mulighed for at styrke jeres venskab, fordi I har så god kemi.Ugens råd: Styrk dine venskaber fra skolen, ved at være mere sammen i fritiden.
Du indser, at man ikke kan dvæle i fortiden. Derfor skal denne uge bruges på, at færdiggøre dine projekter fra sommerferien. Du har ikke langt mellem tanke og handling, så dine veninder skal være hurtige, for at kunne følge med. Dine lommepenge bliver sat i fokus om torsdagen.Ugens råd: Husk, at have det sjovt indimellem.
Du lukker ikke alle ind i denne tid. Det kan tyde på at du har tankerne i fortiden, og viser et behov for at passe bedre på dig selv. I weekenden bør dit fokus ligge derhjemme, hvor der er ekstra opmærksomhed på familielivet. I har brug for at være sammen og få snakket ud.Ugens råd: Vær’ åben for nye bekendtskaber!

MestLæste