Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 36)

Af Redaktionen 2. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet første mandag i september, og vi har selvfølgelig ugens horoskoper klar til dig, så du kan finde ud af, hvordan din uge bliver!

Det er blevet september, og mens der for nogle er gået rimelig meget hverdag i den med skole og lektier, så er der altså også nogle, som tiltrækker ekstra opmærksomhed for tiden, og nogle som kan glæde sig til, at der sker noget spændende på kærlighedsfronten.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Jomfruen

I galleriet nedenfor kan du læse dit horoskop og finde ud af, hvad du kan forvente af din første uge af september.

Horoskoperuge362019

I denne uge er der fokus på samarbejde, og det kan både være i skolen, med dine veninder eller derhjemme. Derfor bliver du også nødt til at lytte lidt mere til andre i øjeblikket – du skal i hvert fald ikke ignorere dem, for det kommer der ikke noget godt ud af. Det kan sagtens være, at I er uenige om, hvordan tingene skal gøres eller hvem, der har ret, men måske I kan prøve at mødes på midten – eller gøre noget helt andet?Ugens råd: Det er ikke altid bedst at få sin vilje.
Foto: Shutterstock
Du har virkelig styr på tingene for tiden og har nogle gode råd, som virkelig kommer dine veninder til gode! En person kommer til at støtte dig 100 procent i løbet af ugen. Måske din BFF, din bedste ven eller en af dine søskende? Uanset hvem det er, så er I et virkelig godt match. Hvis du har en kæreste, er det vigtigt, at du er sikker på, at han eller hun forstår dig, så der ikke kommer misforståelser imellem jer.Ugens råd: Forklar tingene en ekstra gang, hvis du er i tvivl om, om andre har forstået det!
Foto: Shutterstock
I denne uge er der risiko for, at du bliver misforstået, og hvis det er din kæreste eller din flirt, der misforstår dig, så kan det godt være, at I bliver uvenner over det. Derfor er det en god idé at finde de gode argumenter frem og forklare tingene en ekstra gang! Selv om du måske har lyst til at spørge dine veninder om et godt råd, så vil det være bedst for dig at lytte til dig selv og stole på din egen mavefornemmelse.Ugens råd: Sig tingene tydeligt, når du taler med andre, så de ikke misforstår dig.
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kommer du tættere på to personer. Det kan være nogle nye venner eller veninder, som du kommer til at lære endnu bedre at kende. Uanset, hvem det er, så kan I alle sammen lære noget af hinanden, så derfor er det en god idé at lytte til det, de siger. For tiden prøver du måske at få ekstra opmærksomhed, men det er ikke sikkert, at det virker… Til gengæld sker der noget på kærlighedsfronten, som tager din opmærksomhed – og måske udvikler det sig til mere!Ugens råd: Vær åben overfor andre!
Foto: Shutterstock
Hvis I er i gang med en gruppeopgave i skolen og er mange, der skal være enige om tingene, så er det faktisk dig, der har bedst styr på det og har det store overblik over det hele! Sejt! Det kan godt være, at du skal argumentere en del, men de andre skal nok finde ud af, at du ved, hvad du snakker om. Hvis du har en flirt, så kan det godt være, at du bliver i tvivl om, hvorvidt I skal fortsætte eller ej…Ugens råd: Nyd, at det kører for dig i skolen!
Foto: Shutterstock
I denne uge er der fokus på arbejde. I den forbindelse kan det være, at du finder ud af, at det fritidsarbejde eller den praktikplads, som du ville søge, slet ikke kan lade sig gøre alligevel… Der er ikke så meget andet at gøre end at prøve at kigge efter noget andet. Det kan godt være, at du bliver i lidt dårligt humør af det i starten, men måske ender det med, at du får øjnene op for noget meget federe?Ugens råd: Vær positiv, og tænk ud af boksen!
Foto: Shutterstock
Hvis du er i gang med en opgave i skolen, så har du god mulighed for at få hjælp til den, hvis du går i stå eller mangler inspiration. Det kan være dine veninder eller måske din familie, som står klar til at bakke dig op og hjælpe! Lige for tiden tænker du meget over tingene, men du er god til at sætte dig ind i både nye ting og til at sætte dig i andres sted.Ugens råd: Spørg dine veninder eller din familie, hvis du har brug for hjælp!
Foto: Shutterstock
Lige nu har du gang i ret mange ting, som alle kræver en del energi. Det kan for eksempel være fordi, der er mange skoleting, der skal klares, samtidig med at du skal passe dine hobbyer, se dine veninder og være sammen med din familie. Derfor skal du huske at passe på dig selv. Der er også fokus på kærlighed, og i den forbindelse er det vigtigt, at du siger din ærlige mening og fortæller, hvor du står. Det kan både være, hvis du har en kæreste, en flirt eller crusher på en.Ugens råd: Vær ærlig og sig fra, hvis der er noget, du ikke kan overskue!
Foto: Shutterstock
I denne uge er du måske ret følsom og får alle følelser i spil i løbet af ugen. I starten af ugen kan det godt være, at du er lidt i tvivl om nogle ting, og midt på ugen kan du føle dig usikker på de ting, som du får at vide af andre. Det kan være fordi, du er usikker på dit crush, din BFF eller på nogle ting i skolen? Heldigvis bliver det meget bedre i weekenden. Der får du nemlig styr på følelserne igen, og så har du endelig tid til at slappe af!Ugens råd: Snak med dine veninder, hvis du føler dig usikker. Måske de kan hjælpe?
Foto: Shutterstock
I denne uge kan det godt være, at du får brug for nogle gode råd, og heldigvis er der mange, der står klar til at hjælpe dig og give dig deres bedste råd. Det kan være fordi du har kærlighedsproblemer, er uvenner med din BFF eller noget helt andet. Det er ikke sikkert, at du normalt plejer at lytte så meget til, hvad andre siger, men det er en ret god idé at gøre det i denne uge.Ugens råd: Lyt til andre – måske har de faktisk nogle megagode råd klar.
Foto: Shutterstock
Lige nu er der mest fokus på hverdagen og hvordan du har det. Det kan godt være, at du har brug for at planlægge din tid lidt mere, end du er vant til for både at kunne nå at lave lektierne, hygge med dine veninder, og hvad du nu ellers gerne vil bruge tid på. Hvis der er nogle ting, som du ikke kan overskue for tiden, så prøv at tage én ting ad gangen – så bliver det måske meget nemmere for dig at komme igennem det hele!Ugens råd: Lav en plan for din uge, så du kan nå så meget som muligt!
Foto: Shutterstock
Der er virkelig mange, som gerne vil bruge tid med dig og have din opmærksomhed i denne uge. Men det er slet ikke sikkert, at du rent faktisk orker al den opmærksomhed – du prøver måske endda at slippe lidt væk fra folk. Måske fordi du har brug for at bruge tid alene og få slappet af? Hvis du har en kæreste eller et crush, så går det rimeligt godt mellem jer for tiden!Ugens råd: Det er okay at sige fra, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.