Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 36)

Af Redaktionen 3. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vægten får hjælp fra en ven, løven skal til at spare, og jomfruen møder en helt særlig person … Tjek, hvordan ugen bliver for dit stjernetegn lige her!

Vi er nu kommet ind i den første efterårsmåned. Vil du vide, om dit efterår starter godt eller skidt? Så find dit stjernetegn, og tjek dit horoskop herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskoper (uge 36):

Horoskop(uge362018)

Der er et emne eller en hobby, der interesserer dig helt vildt i øjeblikket, og heldigvis føler du, at du har tid til at fordybe dig i den. Det er en rigtig god idé at gøre, for det vil give dig en masse viden og inspiration, som du også kan bruge fremover.Ugens råd: Del din viden med andre.
Ugen starter lidt slow, men i løbet af torsdagen skifter stemningen, og du vil føle dig godt tilpas og helt på hjemmebane i de ting, du gør. Fredag tegner også til at blive en god dag – det kan nemlig være den dag, du møder én, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere …Ugens råd: Vær modig.
I denne uge får du brug for at dobbelttjekke ting, så du er helt sikker på, at du gør det rigtige. Du risikerer nemlig at misforstå noget – især i løbet af torsdagen. Derfor er der brug for, at du giver den en ekstra skalle i skolen, så du er sikker på, du får det hele med.Ugens råd: Hold øje med detaljerne.
Du elsker måske at shoppe og bruge dine lommepenge lige så snart, du har fået dem i hånden. Men i denne uge er der god grund til at holde lidt igen. Hvis der er en dyr ting, du overvejer at investere i, så husk at tjekke grundigt, om den er pengene værd …Ugens råd: Tjek, hvor mange penge du har på kontoen.
Du gider ikke bruge din tid på at pakke tingene ind og forventer det samme af andre. Hvis nogen er utilfredse eller uenige med dig, så må de selv træde frem og sige til. Og din holdning er klar: Man kan ikke gøre alle mennesker tilfredse.Ugens råd: Tænk positivt.
I denne uge har du masser af tid til ”dig-tid”! Lad være med at lave aftaler, og gør i stedet lige præcis, hvad du har lyst til. Du har nemlig rigtig meget brug for at slappe af og tænke nogle ting rigtig godt igennem. Brug tid et sted, hvor du har ro omkring dig.Ugens råd: Udskyd de ting, der ikke haster.
Der sker noget midt på ugen, der gør, at tingene begynder at gå mere din vej. Det kan du også mærke om fredagen, hvor du får mulighed for at dele dine tanker og idéer med flere mennesker, og de vil tage rigtig godt imod dét, du fortæller.Ugens råd: Forbered dig godt.
Du har måske lidt med at skynde dig igennem ting, så du nogle gange misser vigtige detaljer. Øv dig i at arbejde grundigere og mere i dybden med de opgaver, du har. Du kommer også til at have mere fokus på din familie og dit hjem i denne uge, end du plejer.Ugens råd: Overhold dine deadlines.
Du har nogle forskellige opgaver, der skal afsluttes. Skynd dig at komme i gang med dem i starten af ugen, så du kan nå at blive færdig. Du kan få både hjælp og sparring, hvis du beder om det! Der kan dog også opstå lidt konflikter med en ven i løbet af ugen …Ugens råd: Brug din gode energi til at løse problemer.
Efter en periode med forandringer begynder der at komme lidt mere ro på, og tingene vil glide lettere for dig. Din gode energi begynder også at komme tilbage, efter at du har haft et stykke tid, hvor du har følt dig lidt træt og mat i det.Ugens råd: Vær kreativ.
Der er fokus på samarbejde i den her uge – måske et gruppearbejde i skolen? Og det kan desværre godt være liiidt svært for jer at blive enige. Derfor bliver stemningen måske lidt akavet. Du har nemlig ikke tænkt dig at gå på kompromis …Ugens råd: Stå fast på dine principper.
I starten af ugen vil du få en hjælpende hånd fra en af dine venner, og det gør, at du får gjort nogle skoleprojekter færdige. I weekenden kan der opstå uenighed mellem dig og en fra din familie, som kritiserer noget, du har gjort.Ugens råd: Se fremad.

Læs mere om