Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 35)

Af Redaktionen 26. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nogen står ugen på kærlighed, mens andre kæmper lidt for meget med lektier. Læs dit horoskop lige her!

Så blev det mandag igen, og selv om det betyder, at der er længe til weekend, så betyder det altså også at ugens horoskoper er klar - YES! Dit horoskop kan blandt andet være med til at fortælle, hvordan du tackler den kommende uge bedst, men også hvad du kan forvente at opleve i ugens løb.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Jomfruen

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Horoskoperuge35

Ugens horoskop
I denne uge er der især fokus på samarbejde, og du kan godt glæde dig! Det kan være, at du får mulighed for at arbejde sammen med nogle andre, end du plejer i skolen, og at I får det megasjovt sammen! Du kan godt synes, at de andres idéer er lidt vilde og meget anderledes end noget, du selv ville have fundet på, men du kan alligevel godt se mulighederne i det!Ugens råd: Vær åben over for andres forslag og idéer!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har en masse lektier eller andre ting, der skal ordnes, så er det bedst at gøre det i starten af ugen. For efter torsdag er der nemlig en masse andre ting, som du gerne vil have tid til. Det kan være, at du skal holde sleepover med dine veninder eller til en sjov fest i weekenden, som du ikke vil gå glip af. I øjeblikket føler du dig megagodt tilpas alle de steder, du er, og i løbet af ugen kan det være, at du får en idé til, hvordan du kan gøre de kedelige ting i hverdagen lidt sjovere fremover!Ugens råd: Prøv dine idéer af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bruger en del tid på at falde til i øjeblikket. Måske fordi du er startet på en ny skole, til en ny fritidsaktivitet eller har fået nogle nye veninder? Det kan for eksempel være, at de snakker lidt anderledes end dem, du plejer at hænge ud med. Derfor får du måske også brug for lige at forklare tingene en ekstra gang i starten. I løbet af weekenden bliver du inspireret af en af dine veninder, eller andre, du er sammen med, og så finder I en måde at føre jeres idéer ud i livet på!Ugens råd: Vær åben over for nye måder at gøre tingene på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du måske en del fokus på penge. Det kan være fordi, du har indset, at dine lommepenge ikke rækker helt så langt, som du gerne ville have – og det vil du gerne lave om på. Derfor går du i gang med at finde ud af, hvordan du kan tjene lidt ekstra. Måske kigger du efter et sjovt fritidsjob? Heldigvis er du rimelig kreativ i øjeblikket, og så er du god til at tænke lidt ud af boksen og få gode idéer!Ugens råd: Snak med dine forældre – måske kender de nogle, der kan bruge en hjælpende hånd?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige nu er du meget tæt med en person. Det kan være din bedste veninde, din kæreste eller en, du er forelsket i. I skolen kan det være, at du skal arbejde sammen med nogle, som du ellers ikke lige havde forestillet dig, men faktisk bliver det virkelig godt! Selv om I måske er forskellige, har I alle sammen gode idéer, og det fungerer megagodt, når I arbejder sammen.Ugens råd: Vær positiv – også i skolen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er en del fokus på skolen for tiden, og måske skal I snart i praktik. Det er ikke sikkert, at du har fundet ud af, hvad du gerne vil lave i praktikken, men lige for tiden er du god til at tænke lidt anderledes, så måske du finder ud af det i løbet af ugen. Det kan også være, at du finder ud af, hvordan du kan gøre lektierne lidt sjovere. Måske med hyggelige veninde-lektieaftaler med god musik og lækre snacks?Ugens råd: Tænk ud af boksen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har været meget alene på det sidste, eller lavet mange opgaver alene i skolen, så bliver det anderledes det næste stykke tid. Det kan være, at I skal til at lave en masse gruppearbejde, eller at du endelig får mere tid til at være sammen med dine veninder! Det er et godt tidspunkt at prøve at snakke med nogle andre, end du plejer – måske I har mere tilfælles, end du troede? Alt i alt, så går det hele ret godt for dig for tiden!Ugens råd: Lav nogle hyggelige venindeaftaler!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden er du i gang med ret mange ting. Det kan være, at der både er en masse lektier, hobbyer og pligter derhjemme, der skal passes i øjeblikket. Men du tager det slet ikke så tungt, for du bruger også tid på at have det sjovt og hygge dig med dine veninder. Sidst på ugen kan du dog godt mærke, at du nok bliver nødt til at få overstået de kedelige ting … Og så får du en virkelig god idé!Ugens råd: Få overstået de kedelige ting, så du kan hygge dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge starter nok lidt anderledes, end du lige havde regnet med, men det gør ikke noget, for du tager det med et smil på læben, og det passer dig egentlig ret godt, at dagene bliver lidt anderledes, end de plejer! Hvis du har et crush, eller er forelsket i én, er der gode chancer for, at der sker noget positivt på kærlighedsfronten i løbet af ugen – måske du får en sød besked? Det kan også være, at I falder i snak i skolen og finder ud af, at I faktisk har virkelig mange ting tilfælles!Ugens råd: Vær positiv, også selv om tingene måske bliver lidt anderledes!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er ret optaget af mystiske ting i øjeblikket… Det kan være, at du har set lidt for mange uhyggelige og mystiske serier, som du går og tænker over hele tiden? Du har det bedst med at holde dig en smule i baggrunden for tiden, men du vil alligevel gerne have opmærksomhed fra andre. Måske du kan finde en mellemvej? Uanset hvad, er det vigtigt, at du er realistisk og fornuftig – så skal det hele nok gå!Ugens råd: Måske du skal holde en pause med de uhyggelige film og serier?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du vil helst have en plan for ugen, som du kan følge, og det er også meget fornuftigt. Men i starten af ugen kan det altså bedre betale sig at gå efter din mavefornemmelse – også selv om tingene så ikke lige går, som du havde planlagt. Det kan godt være, at det ikke bliver den mest spændende uge, men måske begynder du at se lidt anderledes på tingene og finder nye måder, du kan ordne de kedelige ting på! I øjeblikket er dine veninder helt med på alle dine planer og skøre idéer, så det er oplagt, at I finder på noget sjovt at lave sammen i løbet af ugen!Ugens råd: Stol på din mavefornemmelse – også selv om dine planer går i vasken!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
For tiden har du måske brug for at trække dig lidt tilbage fra sociale arrangementer, og i stedet bruge lidt tid alene, eller måske bare sammen med din BFF eller din kæreste. I deler nemlig alt, og I er virkelig tætte lige nu – og det gør dig rolig og får dig til at slappe af. Det er vigtigt, at du har mulighed for at slappe helt af i løbet af ugen. I weekenden vil du nok helst bruge tid med din familie.Ugens råd: Brug tid med dine allertætteste!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste