Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 35)

Af Redaktionen 27. august 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du nysgerrig efter at høre, hvordan din uge bliver? Læs ugens horoskop, og få de bedste råd med på vejen.

Skal du bruge din gode energi til noget fornuftigt i denne uge, eller kommer du megameget op at diskutere med en?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What! Findes der et 13. stjernetegn?!

Find dit horoskop i galleriet, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Læs dit horoskop her:

Horoskoperuge352018

I denne uge er du ikke den eneste, der vil bestemme, og det kan du tydeligt mærke i starten af ugen, fordi du nemt kommer op at diskutere, og det handler allermest om ikke at tabe ansigt. Normalt overgiver du dig bare, men i denne sag bliver du stædig, og du nægter at give dig og holder fast i dine principper.

Ugens råd: Hold den gode tone.

Foto: Shutterstock

Ugen starter med en diskussion med en, der føler sig trådt over tæerne, og som er mere sårbar, end personen før har givet udtryk for. Det er dog ret svært for dig at få kritik i øjeblikket, for du gider ikke blive sagt imod. Dit humør bliver bedre senere på ugen, og du får hurtigt din stolthed tilbage.

Ugens råd: Tag imod kritikken, og vær imødekommende over for personens meninger.

Foto: Shutterstock

Du er virkelig produktiv lige nu, og dine idéer bliver til noget. Du vil gerne dele din viden med andre, og lige i denne uge har du den bedste mulighed for at give din viden videre til andre. Det kan enten være via sociale medier eller et sted, hvor der er mange, der deler din interesse.

Ugens råd: Del ud af dine guldkorn i dit netværk.

Foto: Shutterstock

Denne uge er perfekt til at planlægge og organisere praktiske ting eller opgaver. Du er god til både at bruge de muligheder, der er, og til at fordele arbejdsopgaver, så alle får den opgave, de er bedst til. Hvis der er nogle, der er kritiske, må du tage dig af det.

Ugens råd: Brug holdbare argumenter for dine valg og handlinger.

Foto: Shutterstock

Du har det bedst, når du kan styre, hvad der sker, og gøre tingene selv. Det virker, som om det er nemmere i denne uge, end det plejer, og det føles som en stor lettelse, at tingene begynder at bevæge sig i den rigtige retning efter noget tid, hvor der ikke er sket så meget.

Ugens råd: Forbered dig på, at der sker noget stort for dig personligt.

Foto: Shutterstock

Du møder modstand i starten af ugen, og det påvirker dig, selv om du måske ikke lægger mærke til det. Du havde nok forventet at få ros, men i stedet får du kritik. Heldigvis kan du slippe det igen i løbet af nogle dage, men du føler dig stadig ubehageligt tilpas, og det tager lang tid, før det forsvinder. Du vælger alligevel at se fremad.

Ugens råd: Husk at tilgive.

Foto: Shutterstock

Du er inde i en rigtig god periode, hvor meget af det, du laver, giver gode resultater. Du er nytænkende, samtidig med at du ikke går ned på kvaliteten af det, du laver. Du har en vildt høj energi i denne uge, og du får lavet en masse praktiske opgaver, som har ventet længe, fordi du før ikke har haft tid og overskud.

Ugens råd: Udnyt din energi til at få ordnet dine hængepartier.

Foto: Shutterstock

Lige nu skal du få teori og praksis til at passe sammen. Du er god til at forklare det, du brænder for, men du vil i løbet af ugens første dage finde ud af, om det i virkeligheden kan blive til noget. Det ødelægger dit ellers så gode humør, men kun et øjeblik, for lige nu er du god til at ryste modgang af dig og se fremad.

Ugens råd: Tab ikke modet.

Foto: Shutterstock

Du skal lige komme dig over oplevelserne i sidste uge og finde en måde at komme videre på. Det er især dit helbred, der har behov for at komme i balance, og det finder din krop helt selv ud af. Du har en god kontakt til en i din familie, som tager initiativ og spreder glæde.

Ugens råd: Hjælp kroppen på vej med kosttilskud og fitness.

Foto: Shutterstock

Lige nu har du det rigtig godt, når der er fred og ro omkring dig, så du bedre kan koncentrere dig, når du har fri eller holder pause fra de sociale medier. Hvis du er kreativ, har du de bedste muligheder for at få gjort noget ved dine idéer både hjemme og i skolen lige nu. I denne uge har du en god udstråling – det bemærker andre også, så du bliver kontaktet mere.

Ugens råd: Vær imødekommende over for andre mennesker.

Foto: Shutterstock

Du kan mærke et energiskift mandag, fordi din energi vender tilbage eller bliver forstærket. Du bliver lettet, for det, der ikke kunne lade sig gøre i sidste uge, kan nu blive gennemført. Forhindringerne er væk, og der er nu fri bane for at få dine projekter gennemført.

Ugens råd: Brug dit energiboost til at færdiggøre praktiske ting.

Foto: Shutterstock

Lad fortid være fortid, se fremad og fokusér på dine planer. I denne uge kan der godt være uenigheder mellem nogle, du arbejder sammen med i skolen, og nogen kommer til at sige noget, som måske ikke burde siges i offentligheden. Det påvirker dig, for det er tæt på at overskride dine grænser.

Ugens råd: Pas på med at blive mere påvirket end højst nødvendigt at diskussionerne.

Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste