Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 33)

Af Redaktionen 13. august 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger stjernerne mon om din kommende uge?

Back to school!

Hvordan bliver din skolestart? Er der noget, du skal være ekstra opmærksom på? Og hvad med kærligheden?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find ud af, hvordan din uge bliver.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge33)

Dine følelser er over det hele lige nu, og det ene øjeblik kan du være rigtig glad, mens du det næste øjeblik er ked af det eller vred. Det er helt normalt, og det bedste, du kan gøre, er at acceptere det. Der skal nok komme ro på dine følelser igen!Ugens råd: Mærk efter, hvad du har brug for.
Du føler dig lidt alene for tiden, og det er lang tid siden, at du har set dine veninder. Prøv at se, om du ikke kan få planlagt lidt venindehygge i weekenden, så du ikke ender med bare at sidde derhjemme og stene Netflix.Ugens råd: Dine veninder er der altid for dig. Husk det!
Du føler dig inspireret og modig for tiden, så måske er det nu, du skal kaste dig ud i en makeover af dit værelse eller en helt ny frisure? Uanset hvad du vælger, bliver resultatet godt, og det giver dig mod på mere.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse!
Du har en lang liste med ting, du gerne vil lave, men du kan ikke rigtig komme i gang med noget af det. Sidst på ugen får du dog taget hul på opgaverne, og så går det stærkt. Weekenden byder på et spændende møde med en person, der fejer benene væk under dig.Ugens råd: Du skal nok nå det hele, så der er ingen grund til stress.
Du er sprængfyldt med energi, og du ved lige, hvad du har lyst til at lave for tiden, så det er virkelig dejligt for dig. Weekenden står i kærlighedens tegn, og hvis du ikke allerede har en kæreste, møder du måske en sød fyr!Ugens råd: Pas på dine følelser.
Der er noget, du har drømt om i lang tid, som kan lykkes for dig, hvis du er klar og griber muligheden, når den byder sig. Weekenden bliver fyldt med gode oplevelser med din familie, og du er glad helt ind i hjertet for tiden.Ugens råd: Smil til verden, så smiler verden til dig.
Der er noget, du gerne vil ændre i dit liv, så du kan få lidt mere frihed, men du ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Prøv at gøre noget ved det alligevel. Spørg eventuelt en veninde eller et familiemedlem om gode råd til, hvad du skal gøre.Ugens råd: Lyt til gode råd, men træf dine egne beslutninger.
Du har lyst til fest og farver for tiden, men der er ingen festlige begivenheder i din kalender. Hvad med at planlægge en fest eller en hyggelig aften med dine veninder hjemme hos dig? Det vil de helt sikkert gerne.Ugens råd: Husk at spørge dine forældre om lov, inden du holder en fest.
Du har en person i dit liv, som dræner dig for energi. Det er hårdt, og det er på tide, at du gør noget ved det. Det er helt okay at tage en pause fra at mødes med personen for at finde ud af, om I fortsat skal være i hinandens liv.Ugens råd: Nogle gange vokser man fra hinanden, og det er helt okay.
Hvis du ikke allerede har en hobby, som du går vildt meget op i, er det nu, du skal finde en. Du har brug for at fordybe dig og være engageret i noget, der gør dig glad. Prøv for eksempel at tage med dine veninder til en af deres fritidsinteresser for at finde ud af, om det er noget for dig.Ugens råd: Du har brug for ro, og det er okay at sige nej.
Du skal tage en beslutning, som du bruger meget tid og energi på at bekymre dig om. Det kræver, at du bruger meget tid alene. Sidst på ugen finder du ud af, hvad du vil gøre, og så forsvinder alle bekymringerne igen.Ugens råd: Spørg dine veninder. Måske kan de hjælpe dig med et godt råd.
Der er konflikter i din venindegruppe, og det gør dig ked af det. Du prøver at løse dem, men det lykkes ikke helt. Prøv bare at være der for dine veninder, så skal det nok løse sig på et tidspunkt.Ugens råd: Tro på dig selv.