Ugens horoskoper (uge 29)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 29)

Af redaktionen 16. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver din uge ifølge stjernerne? Læs dit ugehoroskop her.

Er det i denne uge, du møder kærligheden? Eller skal du bare nyde lidt alenetid i ro og fred?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs hvordan din uge bliver - og hvordan du griber den bedst an - i ugens horoskoper i galleriet herunder.

Læs også: What!? Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskoper (uge 29):

Ugenshoroskop(uge29)2018

Du føler dig ekstremt tæt forbundet med din kæreste eller flirt lige for tiden. Også selv om I ikke er fysisk sammen. Hvis du ikke har en kæreste, er der rigtig gode chancer for at få en lige i denne uge. Du vil nemlig møde en spændende person.Ugens råd: Love, love, love!!
Du ved slet ikke, hvad du skal gøre lige for tiden. Du får nemlig al den ro og afslapning, som du har haft brug for i rigtig lang tid. Men samtidig begynder du også at kede dig en lille smule. Du har brug for, at andre kommer og underholder dig lidt, og det skal der jo også være plads til.Ugens råd: Arranger en hyggedag med veninden.
Der skete rigtig meget i sidste uge, så derfor er du lidt træt i denne uge. Nu vil du egentlig bare gerne holde ferie – og dermed slappe dejligt meget af. I løbet af søndagen får du en god idé.Ugens råd: Det gør ikke noget, hvis du keder dig lidt..
Du holder dig helst i baggrunden, og du vil helst ikke blande dig for meget i alt mulig drama. Din taktik er at styre tingene fra sidelinjen. Det går rigtig godt i din familie, og det er dejligt, når nu I skal være så meget sammen her over sommeren.Ugens råd: Glæd dig til søndag – der sker der noget fedt!
Dit hoved er fyldt med tanker om alt muligt, og det kan faktisk være svært at få fred for alle de tanker. Prøv at dyrke yoga eller meditér. Kan det mon hjælpe?Ugens råd: Husk, at det er i orden at have alle slags følelser.
Glæd dig til den fedeste uge. Alt, hvad du laver lige nu, kan kun blive godt. Det er helt vildt! Tingene fungerer perfekt uanset om du er sammen med familien eller veninderne. Nyd det!Ugens råd: Tag nogle gode billeder på ferien. Gode minder er priceless.
Du går med en masse tanker og idéer om, hvordan du gerne vil have, at tingene skal være. Prøv tingene af i denne her uge, for at se hvad der fungerer. Du må også være lidt tålmodig, for tingene ændrer sig ikke fra dag til dag.Ugens råd: Snak med dine veninder om de svære ting.
Du skal muligvis ud og rejse i denne uge, og det bliver sikkert en ferie, hvor du ikke får særlig meget alenetid. Men det er også fint nok, for du elsker at være sammen med din familie lige for tiden. Du skal nok få chance for at være alene senere på sommeren.Ugens råd: Vær tålmodig – din familie kan godt gå dig liiiidt på nerverne.
Hvis du har en kæreste (eller en flirt), så er det i denne uge, at der virkelig sker noget. I har det megagodt sammen, og I kan slet ikke lade være med at skrive til hinanden. I weekenden sker der noget spændende mellem jer.Ugens råd: Nyd det!
Det er lige nu, at du og din familie har masser af tid til at tænke over, hvordan I bor. Har du det værelse, du gerne vil have? Måske er det nu, at du skal give dit værelse en makeover? Eller måske endda flytte værelse?Ugens råd: Udnyt ferien til at få praktiske ting ordnet.
Det er den perfekte uge at holde ferie i. Der er nemlig en helt speciel dejlig fred og ro, som gør, at du kan slappe heeeelt af. Hvis der er nogle venner eller veninder, som du ikke har set i noget tid, er det oplagt at gøre det nu.Ugens råd: Lav aftaler, så du ikke kommer til at kede dig alt for meget.
Du har gået med nogle tanker omkring noget, som ikke er særlig rart. Nu er det på tide, at få det frem i lyset. Det vil lette helt vildt meget at få snakket om tingene – uanset hvad det er. Nogle af dine drømme ser ud til at gå i opfyldelse.Ugens råd: Vær positiv – alt ordner sig!

MestLæste