Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 28)

Af Redaktionen 9. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endnu en uge, endnu et horoskop! Hvad siger stjernerne mon om din kommende uge?

Sommerferien er endelig i gang! Vil du have et sneak peak på, hvad der kommer til at ske i den her uge? Så er du kommet til det helt rette sted!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskoper (uge 28):

Ugenshoroskop(uge28)

Ugen starter med, at du er i lidt dårligt humør, og det gør, at der kommer lidt gnidninger med en person, der ellers står dig nær. I har svært ved at finde en løsning på problemet, men alting falder på plads og bliver godt igen i løbet af ugen.Ugens råd: Sig højt, hvad du tænker.
Du føler dig lidt udenfor – måske er du rejst på ferie, taget i sommerhus eller noget andet, hvor du er væk fra dine venner? Du er i hvert fald bange for at gå glip af noget sjovt, fordi du ikke har mulighed for at være lige så meget i kontakt med andre, som du plejer.Ugens råd: Snak pænt til andre.
Der kommer en udfordring i løbet af ugen, som har noget med samarbejde at gøre. En gammel konflikt kommer nemlig op til overfladen igen – måske noget med nogle venner? Det er noget, der virkelig kommer til at påvirke dig.Ugens råd: Sig din mening.
Du føler dig ikke helt på toppen – måske er du ved at blive lidt småsyg, eller også er der noget andet, der går dig på? Det påvirker også dit humør, så det er vigtigt, at du gør nogle ting, der gør dig glad, og som kan give dig noget andet at tænke på.Ugens råd: Sørg for at få ro i hovedet.
Du glæder dig til at bruge ferien på at få styr på nogle af de ting, du ikke nåede at kigge på i løbet af foråret. Du kommer også til at starte op med nogle nye gode vaner og rutiner, som vil gøre din hverdag meget lettere – nice!Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt.
I starten af ugen føler du, at du bliver nødt til at forsvare dig lidt på grund af nogle ting. Det gør dig ret irriteret, og du har svært ved at skjule din irritation. Heldigvis får du mere energi midt på ugen, og det gør dig glad igen.Ugens råd: Vær ærlig.
Du kommer i kontakt med en person, som fortæller dig en masse spændende ting og lærer dig noget nyt. I kan supergodt sammen og har nogle gode samtaler. Måske kunne personen blive til en rigtig god ven – eller måske en ferieflirt?Ugens råd: Hav et åbent sind.
Du har nogle meninger og holdninger, som du virkelig er klar til at diskutere med andre i løbet af ugen. Du vil nemlig meget gerne forsvare de synspunkter, som du virkelig brænder for, og de sager, som er hjertesager for dig.Ugens råd: Kæmp for det, du tror på.
Du er fyldt med gode idéer i løbet af ugen, og du har masser af energi til at gøre noget ved det og sætte gang i nogle ting. Husk at dele dine tanker med andre, så de kan hjælpe dig med at føre alle dine idéer ud i livet – de er nemlig supergode!Ugens råd: Udnyt din gode energi.
Du er i totalt hyggehumør, og det udnytter du fuldt ud sammen med din kæreste eller dine veninder. I løbet af weekenden kommer du ekstra tæt på en god ven, som du deler dine idéer og dine tanker om fremtiden med.Ugens råd: Tænk praktisk.
Du får virkelig slappet af i de her uge, og det gør, at du har god tid til at tænke nogle ting grundigt igennem – uden at blive forstyrret. Der kan dog også komme lidt uro i løbet af ugen, som har noget med din familie at gøre – og måske særligt én person …Ugens råd: Husk at nyde afslapningen.
Ugen starter med fest og sjov, men bliver løbende til en lidt mere rolig hverdag – og det skal du liiige vænne dig til. Du vil også få muligheden for at gøre noget andet, end du plejer, og det giver dig en følelse af at have mere frihed end normalt.Ugens råd: Afslut nogle projekter.

Læs mere om

MestLæste