Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 27)

Af Redaktionen 2. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver din første uge i ferien? Læs ugens horoskoper og bliv klogere.

SÅ er den her! ENDELIG! Sommerferien er allerede godt igang, og du er måske allerede taget på ferie, i sommerhus - eller også går du og tæller ned til, at det skal ske?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uanset hvad, så kan ugens horoskoper være gode - her får du nemlig at vide, hvad du skal være ekstra opmærksom på. Læs ugens horoskoper i galleriet nederst i artiklen.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskoper (uge 27):

Ugenshoroskop(uge27)2018

Ugen er perfekt egnet til at afholde ferie og til at være sammen med familien. Du trænger nemlig til at slappe af, og måske også til at komme ud og rejse? Du slapper så meget af, at du har megameget overskud, og det er dejligt for dem omkring dig.Ugens råd: Vær opmærksom på, hvordan andre har det.
Der er nogle ting, der går dig på for tiden, men tag det helt roligt. Alt kan løses! Du er især i tvivl om, hvordan du griber en speciel sag an. Hvad skal du sige? Hvad skal du gøre? Og hvad vil andre folk tænke? Det er vigtigt, du følger din mavefornemmelse og ikke hidser dig for meget op.Ugens råd: Søg råd hos nogle veninder.
Der er romantik i luften i denne uge! Hvis du har et crush, kan der sagtens ske noget med ham eller hende i denne uge. Det eneste der kan spænde ben for det, er, hvis du ikke tør at vise dine følelser. Så spring ud i det!Ugens råd: Vær modig!
Det er ferie, og du trænger til at komme heeeelt ned i gear. Måske er det på tide at tænke over, hvad du egentlig har lyst til at bruge din ferie og fritid på.Ugens råd: Mærk efter helt ned i maven.
Der er fokus på familien og jeres hjem. Står I og skal flytte? Eller har du i lang tid tænkt på, at du gerne vil give dit værelse en makeover? En af dine venner eller veninder blander sig i tingene, og du er faktisk uenig i det, han eller hun siger. Men I finder en løsning sidst på ugen.Ugens råd: Hav respekt for andres holdninger.
Det er som om, at alt det som du har gået og tænkt over på det seneste pludselig falder på plads af sig selv. Læn dig tilbage og nyd hele din ferie – den bliver SÅ god.Ugens råd: Hvis du har et crush, så prøv at se, om det kan blive til mere end bare flirt.
Tingene kører for dig! Hey, det er da rimelig fedt, hva’? Det eneste, der kan irritere dig lidt, er dine ferieplaner, som ikke heeelt er på plads. Men det kan du godt leve med, for livet er ret lækkert for tiden.Ugens råd: Brug dit overskud til at få andre i godt humør.
Dit temperament er slet ikke til at styre i den første halvdel af ugen. Du ryger nemt op i det røde felt, og derfor skal du lige tælle til 10, inden du siger noget, for ikke at såre nogen. Du er især vred, når tingene ikke går retfærdigt til.Ugens råd: Vær tålmodig!
Du har fokus på familien, og det giver meget god mening her i ferien, hvor du har masser af tid derhjemme sammen med dem. Der er faldet ro på tingene og du slapper dejligt meget af. Tirsdag og lørdag er to gode, positive dage for dig.Ugens råd: Nyd ferien og tiden med familien.
Du kommer nemt op og køre i denne uge, og det kan være svært at holde din mening for dig selv. Du har det allerbedst i denne uge, hvis du kan få lov at være lidt alene og tænke dine egne tanker.Ugens råd: Planlæg lidt alenetid.
Du roder dig nemt ud i diskussioner i denne uge, og det kan være ret dramatisk, hvis det er med personer, der går virkelig meget op i det, I diskuterer. Du har dog godt styr på dit temperament, så det er dig, der skal sørge for, at I ikke bliver uvenner.Ugens råd: Tal roligt til folk.
Det er en rigtig god uge at holde fest eller venindedates. Det er lige, hvad du er i humør til, og lørdag vil faktisk være den bedste dag at planlægge noget sjovt med nogen. Hvis du har en kæreste, så er han travlt optaget af noget andet, men det skal du ikke tage dig af.Ugens råd: Gå sammen med nogle veninder og arranger en sjov fest.