Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 2)

Af redaktionen 7. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det nye år er allerede i fuld gang, og hvordan bliver årets anden uge mon for dig? Læs her, hvad stjernerne spår.

Havde du (ligesom os) en masse nytårsforsæt? Måske går det godt med nogle af dem og måskeeeee også mindre godt med nogle andre (vi har allerede spist kage i hverdagen, ups...)

Det nye år er startet, og måske er du allerede i skole igen. Så hvordan bliver din anden uge af 2019? Måske er det NU, du skal satse på dit crush, begynde at lave mere mad, lytte mere til dine forældre eller få gang i det der kreative projekt, du har tænkt over sååå længe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Stjernerne ved i hvert fald godt, hvad de tænker om din uge. Find dit horoskop i galleriet nedenunder og læs, hvad stjernerne har af overraskelser til dig.

Ugenshoroskop(uge2)2019

Normalt går du meget efter din mavefornemmelse, men i denne uge må du også bruge facts. Du skal træffe nogle beslutninger – måske angående en skoleopgave, din fremtid eller et projekt, og du kan have svært ved at finde hoved og hale i det hele. Så lav god research og tal med dine veninder om det.Ugens råd: Vær tålmodig og pas på med hurtige beslutninger!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen føler du dig megairriteret! Du ryger hurtigt op i det røde felt, men du er til gengæld god til at lade som ingenting. Du får mulighed for at gå i dybden med din hobby, men det kræver, at du tackler de udfordringer, der måske kan opstå undervejs.Ugens råd: Giv ikke op! Der er en ny dag i morgen.
Foto: Shutterstock
Du er lidt bange for at tage ansvar og følge dine egne instinkter. Du føler, du er nødt til at spørge andre om lov for at kunne forsvare de ting, de laver. Du skal prøve at finde dit indre overskud frem, så du kan følge dine egne ideer og impulser, for de er faktisk virkelig gode. Stol på dig selv og dine evner – det vil kun gøre dig stærkere.Ugens råd: Tro på dig selv – i alle situationer.
Foto: Shutterstock
Du får travlt med at ordne forskellige praktiske ting i denne uge. Nu kan du altså ikke udskyde den værelsesrengøring eller oprydning længere. Det kan også være, der er nogle oplevelser, du har brug for at tænke igennem og bearbejde. Hvis du har planer om at begynde at spise sundere og dyrke motion, så er det en perfekt tid lige nu.Ugens råd: Sorter ud i dine ting, venskaber og tanker.
Foto: Shutterstock
Udfordringen i denne uge er at sætte handling bag dine ord. Det er ikke nok bare at tale om tingene! Så hvis du planlægger at lægge an på dit crush – så er det nu, du skal gøre det! Du har masser af energi og gå-på-mod, men du skal gennem nogle udfordringer, der kan gøre dig utålmodig.Ugens råd: Kør dit eget løb – men tænk over, hvad du gør.
Foto: Shutterstock
Du har følt dig meget sikker i alt i den sidste tid, men det ændrer sig lidt i denne uge. Du kan fx være i tvivl om der, hvor du er lige nu. Er det den rigtige skole, du går på? Eller hvad skal du vælge i fremtiden? Vent med at tage større beslutninger, før du har talt med dine gode veninder og forældre om det.Ugens råd: Pas på pengene – de kan påvirke dine forhold!
Foto: Shutterstock
Der er mange, der blander sig i dit liv! Det kan være dine forældre, veninder eller kæreste, så du må sætte nogle grænser, så du kan styre det. Det går godt i skolen, og der er mange, der gerne vil arbejde sammen med dig. Dine veninder kan stole på dig! Du fortæller aldrig noget videre, som du ikke må.Ugens råd: Husk at være dig selv!
Foto: Shutterstock
Du kan slet ikke overskue skolen lige nu og alle de regler, der er. Du vil hellere bare være fri og lave alle mulige sjove ting med venner og familie. Men du må være tålmodig og bare hænge i – ellers får du dårligere karakterer, og det handler jo om din fremtid. Det indser du heldigvis også i løbet af ugen, og derfra går det meget bedre.Ugens råd: Tænk på det store perspektiv.
Foto: Shutterstock
Allerede fra mandag morgen føler du dig godt tilpas – du har god energi, og du får hurtigt gang i en masse kreative ideer og projekter. Du behøver ikke tage hensyn til andre, du skal bare lytte til dig selv og gøre, hvad du har mest lyst til. Det er også i denne uge, du skal have styr på økonomien.Ugens råd: Slip kreativiteten løs!
Foto: Shutterstock
Du går og leder efter en mening med det hele. Du er lidt skoletræt og synes generelt, der mangler et eller andet. Sørg for at få ro og tag en dag ad gangen. Du vil gerne ændre din livsstil, så det er nu, du skal gå i gang med det. En af dine veninder betror sig til dig sidst på ugen, og du er virkelig en god veninde.Ugens råd: Fokuser på dit forhold til dig selv.
Foto: Shutterstock
I ugens første dage skal du passe på med ikke at være for hård. Der vil måske være nogen, der gør dig opmærksom på, at du skal lægge lidt mere energi i lektier eller oprydningen derhjemme – og du er altså nødt til at lytte til dem, for de har jo ret. Så bid de sure miner i dig og kom igen!Ugens råd: Tænk før du taler!
Foto: Shutterstock
Du står i en helt ny situation helt fra ugens begyndelse. Du skal se dine nye muligheder an, inden du træffer nogle valg. Du ser helt anderledes på tingene, og det gør dig meget mere positiv og giver dig en optimistisk tilgang til tingene. Du er glad, og det smitter af på alle dem omkring dig, specielt din kæreste, hvis du har en.Ugens råd: Forholdene derhjemme kræver fokus fra dig!
Foto: Shutterstock

MestLæste