Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 17)

Af Redaktionen 23. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet tid til ugens horoskoper! Mon dit stjernetegn fortæller, at du burde have haft en længere påskeferie?!

Påskeferien er slut, men heldigvis er der horoskoper klar! Dagdrømmeri, værelses-makeover eller aflyste aftaler? Det er noget af det, der er fokus på i ugens horoskoper.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Tyren

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad der venter dig i den kommende uge.

Horoskoperuge172019

Du keder dig lidt i øjeblikket – mere end du måske er vant til, så det kan være, at du skal finde en ny serie, som du kan starte på? Du føler måske, at det er vigtigt for dig, at du kan gøre lige præcis det, som DU har lyst til. Men noget kan godt stå i vejen for det – måske dine forældre ikke er helt overbeviste om dine planer og idéer?! I løbet af weekenden bliver tingene mere klare for dig. Både tirsdag og søndag kan dine følelser godt stikke lidt af med dig…Ugens råd: Måske skal du arbejde lidt på dine argumenter?
Foto: Shutterstock
Du har fundet noget eller nogen, som du er nysgerrig på… Uanset hvad, så vil du gerne undersøge nærmere og finde ud af meget mere. Hvis du væbner dig med tålmodighed, er der større chance for, at du finder ud af præcis det, du gerne vil vide. Måske er det en flirt, en ny interesse eller noget helt tredje?! Men desværre er det ikke sikkert, at du kan fortælle om det til dine veninder endnu – og det vil være bedst, hvis du venter lidt… Måske fordi du lige skal overveje, om det sårer nogle.Ugens råd: Se, hvor din nysgerrighed tager dig hen!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen går tingene altså ikke helt, som du regner med. Derfor skal du være klar på at blive overrasket (måske af en sød fyr/pige?!), men det kan også være, at din veninde bliver nødt til at aflyse jeres aftale. Måske vælger du selv at sige nej til en aftale eller et arrangement, fordi du ikke lige orker andre. For tiden holder du meget øje med, hvad der er populært af teknik. Måske fordi du snart skal have en ny telefon eller computer?Ugens råd: Det er okay at sige fra!
Foto: Shutterstock
I denne uge er der meget fokus på skolen – nu har du jo heller ikke ferie længere! Der er nogle ting, der godt kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Men om det er er fordel eller ulempe, må tiden vise. Det kan også være, at du får lyst til at starte noget op eller prøve noget nyt. Måske går du forrest og tager styringen i et skoleprojekt eller kaster dig ud i en helt ny hobby? Du har lyst til at bestemme for tiden, og derfor kan det også være, at du melder dig ud af gruppearbejde i skolen…Ugens råd: Prøv noget nyt, måske bliver det megafedt!
Foto: Shutterstock
I denne uge står du overfor mange valgmuligheder, og derfor kan du godt få svært ved at beslutte dig for, hvad du skal vælge. Det kan for eksempel være, at du er i tvivl om, hvem du skal hænge ud med, eller hvad I skal lave. Din mavefornemmelse siger nemlig én ting, og din fornuft fortæller dig noget andet. Se, om du kan finde en løsning, hvor det føles både fornuftigt, men også rigtigt i maven.Ugens råd: Lyt til dig selv!
Foto: Shutterstock
I løbet af ugen kan der godt ske nogle ændringer. Måske aflyser din veninde en aftale, så du pludselig skal finde på noget andet at lave. Måske ser du bare positivt på det, fordi du så får mulighed for at lave noget andet, end du først lige havde regnet med. Du kan godt have en følelse af, at der er nogle i din omgangskreds, der ikke fortæller dig hele sandheden… Ugens råd: Se positivt på tingene!
Foto: Shutterstock
Det kan godt være lidt svært at komme i gang igen efter påskeferien. Men der er ikke andet at gøre end at leve med det resten af ugen. Tingene går nok lidt langsommere, end de plejer, men så får du mulighed for virkelig at fordybe dig i noget. Måske en god bog eller et krea-projekt? Du kan godt føle, at tiden til tider går i stå, men du skal bare nyde, at du kan tage tingene stille og roligt.Ugens råd: Det er okay at tage den med ro.
Foto: Shutterstock
Du er megahurtig og effektiv, og der er ikke langt fra tanke til handling i øjeblikket. Udnyt det til at få overstået lektierne, så du kan lave noget, der er lidt sjovere! Du er ikke så vild med gruppearbejde lige for tiden og vil helst arbejde alene i skolen – så er det nemlig kun dig, der bestemmer, hvad der skal ske. Mandag og lørdag har du ekstra energi og kan nå alle de ting, du sætter dig for!Ugens råd: Brug din energi til at få ordnet de ting, du normalt ikke gider!
Foto: Shutterstock
Du har brug for at være dig selv i den her uge. Så får du nemlig mulighed for at tænke over tingene og måske endda til at drømme lidt ekstra om en lækker ferie? Lige for tiden har du ikke så meget lyst til at føre dine idéer ud i livet, så hvis du har en fremlæggelse i løbet af ugen, er det ikke sikkert, at den bliver superkreativ… Din påskeferie måtte godt have varet lidt længere! Lørdag bliver din bedste dag – måske støder du tilfældigvis ind i dit crush?!Ugens råd: Find ud af, hvad det er, du går og drømmer om!
Foto: Shutterstock
Det er en fordel, hvis du fokuserer på din familie i denne uge. Det kan være, at der sker noget derhjemme, som betyder, at du har behov for at bruge mere tid med dine forældre eller dine søskende. Du får chance for at lave nogle ting om derhjemme – måske en værelses-makeover eller en forhandling om dine pligter og lommepenge? Hvis du er forelsket, kan det godt være, at du er forvirret og i tvivl om, hvad du skal gøre…Ugens råd: Snak med din familie!
Foto: Shutterstock
Denne uge står i dagdrømmeriets tegn! Det kan godt få nogle konsekvenser, hvis du ikke er opmærksom nok – for eksempel kan det være, at du skal tjekke efter en ekstra gang, så du ikke får sendt din halvpinlige besked til dit crush i stedet for din veninde! Derfor må du prøve at minde dig selv om, at det godt kan betale sig at holde øjnene åbne og være tilstede. Fordi du dagdrømmer lidt mere end du plejer, kan der også opstå misforståelser, fordi du måske ikke lige får fat i de vigtigste pointer.Ugens råd: Husk at være opmærksom!
Foto: Shutterstock
Hvis du arbejder sammen med nogle andre i skolen, kan du godt føle, at én af dem måske er lidt foran dig eller ikke lytter til dig. Det kan godt få dig til at føle dig lidt usikker, og at du ikke er på hjemmebane. Hvis I prøver at mødes på midten i jeres samarbejde, går det meget bedre, og så bliver jeres opgave virkelig god! Onsdag kan du godt blive overvældet af følelser, men i løbet af weekenden får du styr på dem igen og kan slappe af. Ugens råd: Sig til, hvis du ikke føler dig hørt!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste