Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Tyren

Af Redaktionen 4. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Tyrens tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Tyren 21/4 - 21/5

Din farve: Grøn.
Din skæbneplanet: Venus.
Dit element: Jord.
Din lykkesten: Smaragd.
Dit mål: Du vil gerne leve trygt og godt.

Læs også: What?! Findes der et. 13 stjernetegn?!

Sådan er du: Du er tålmodig og god til at forsvare dig selv. Det er vigtigt for dig, at du kan stole på andre, for du er selv super trofast. Du er en ægte livsnyder, og du vil langt hellere købe kvalitet frem for kvantitet. Det bærer dit udseende og dit værelse nok også præg af - og de fleste andre er nok reeet misundelige på din garderobe, he, he ...
Du er god til: At lytte og være der for andre. Du er vedholdende og kæmper for det, du har sat dig for. Hvis andre giver op, bliver Tyren ved. Du er optaget af skønhed, så du har en aura omkring dig af livsnyderi - og den energi er smittende!
Din svage side: Du kan godt være lidt rastløs. Du er meget privat og indelukket, og nogle gange er det svært for andre at gennemskue, hvordan du egentlig har det. 

Sådan er du som kæreste: Du vil være trofast, men du forlanger også en del af din kæreste. Du vil til gengæld skabe et trygt hjem til jer (med styr på indretningen), hvor der altid er plads til eventyr og livsnyderi.
Sådan er du som veninde: Du er en rigtig god veninde, der vil få mange veninder gennem livet. Dine veninder elsker dig som veninde, fordi du altid finder på hyggelige ting, I kan lave. Og du er den første til at sige ja til forkælelser, for du synes, I fortjener det.
Sådan er du i skolen: Du er en god klassekammerat, som kommer godt ud af det med de fleste. Du er dog lidt stædig, så hvis du ender i en diskussion med andre, er det nok synd for dem. He, he ...
Job, der passer til dig: Jobs, hvor du kan være rigtig kreativ, passer godt til dig. Som chefdesigner eller chefredaktør på et bolig- eller modemagasin ville du virkelig blomstre.

En kendt tyr... Gigi Hadid

Gigi Hadid er Tyr. Hun er født den 23. april 1995.

MegetMere