Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 15)

Af Redaktionen 6. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yes! Det er både påskeferie og tid til ugens horoskoper. Læs dit horoskop her!

Så er det endelig blevet tid til påskeferie, og det skal selvfølgelig fejres med en omgang ugens horoskoper!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Vædderen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge152020

Ugens horoskop
I øjeblikket kan du godt føle, at du ikke helt ved, hvad du vil. Måske har du brug for noget sjovt, du kan se frem til? Det kan godt være, at du ikke kan planlægge noget ned til mindste detalje lige nu, men husk, at der nok skal være mulighed for at lave en masse sjove ting senere på året. Du og dine veninder snakker ekstragodt sammen i denne uge. Hvis der er noget, du er lidt utilfreds med, så prøver du at lade vær med at vise det til andre.Ugens råd: Sig din mening.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage kan du godt kede dig en del og føle dig lidt urolig i kroppen – og måske kører dine tanker også rundt i hovedet. Derfor kan det være en god idé at prøve på at tænke på noget andet. Det kan for eksempel være ved at lave noget, du rigtig godt kan lide eller ved at snakke med dine veninder om de ting, du tænker meget på. I løbet af ugen falder du heldigvis til ro igen og har nemmere ved at slappe af og samle tankerne.Ugens råd: Få samlet tankerne.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Tirsdag og onsdag får du måske mere opmærksomhed end du plejer – også selv om du ikke lige havde regnet med det. Men måske synes du egentlig, at det er meget rart. Du er meget åben i øjeblikket og både dine veninder og din familie, er gode til at komme med søde bemærkninger og ros til dig. I denne uge har du måske også travlt med at finde svar på nogle spørgsmål, du har. Det kan for eksempel være, at du gerne vil vide endnu mere om dit crush eller dit drømmejob!Ugens råd: Giv et kompliment til en, du holder af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om påskeferien måske ikke står på det helt store, så har du fart på fra ugens start. Det kan være, at du har sat dig selv en masse mål for ting, du gerne vil nå at lave i løbet af påsken? Det kan for eksempel være at løbe en tur, male værelset en ny farve eller noget helt tredje. I denne uge er du virkelig god til at holde orden på værelset og i din garderobe – måske fordi du bedre kan slappe af, når der er ryddeligt omkring dig? Hvis der er en veninde, du savner ekstrameget for tiden, så ring til hende i løbet af ugen og fortæl hende det.Ugens råd: Selv om du er megaeffektiv, så skal du også huske at slappe af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der meget fokus på din familie. Det kan være, at du har lyst til at bruge lidt mere tid med dem end du plejer, eller at der er noget, du gerne vil sige til dem? Hvis der er noget, du skal fortælle dem, som du synes er lidt svært, så prøv at skrive det ned først. Så kan du nemlig overveje forskellige måder at sige det på og øve dig lidt inden – og så bliver det måske nemmere for dig.Ugens råd: Find modet frem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du lægger ikke skjul på dine holdninger og meninger i øjeblikket. Men selv om det kan være godt at sige sin mening, så kan det måske godt komme til at virke lidt provokerende. Så måske skal du lige holde lidt igen en gang i mellem, så der ikke opstår unødvendige skænderier mellem dig og dine forældre eller søskende. Du behøver ikke holde din mening helt tilbage, men måske du kan finde en pænere måde at sige tingene på?Ugens råd: Overvej, hvordan du gerne vil sige tingene.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage tænker du ikke så meget over tingene, men gør i stedet for bare, hvad der lige falder dig ind. Det er ikke sikkert, at det er så fornuftigt, men du ved måske ikke helt, hvad du ellers skal gøre. Men det kan godt skabe nogle uenigheder eller skænderier mellem dig og dine forældre. Så derfor kan det altså være en god idé at tænke dig en ekstra gang om, inden du gør noget, som du ved, at dine forældre måske ikke vil synes om.Ugens råd: Tag dig tid til at tænke over tingene, inden du tager en beslutning.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du og din families planer for påskeferien er blevet lavet om, så prøv at være så positiv som muligt. For det behøver slet ikke at ødelægge ferien. Måske viser det sig endda, at der kommer noget endnu bedre ud af det? Hele ugen snakker du rigtigt godt med både dine veninder, dit crush og dine søskende. Derfor kan det være, at du kommer endnu tættere på dem og lærer noget om dem, som du slet ikke vidste i forvejen.Ugens råd: Snak med dine søskende eller dine veninder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er vild med enten YouTube, TikTok eller Instagram, så er det måske i denne uge, at du gerne vil øve dig på at blive bedre til selv at lave videoer eller tage billeder, du kan ligge op. Du vil nemlig gerne gøre lidt ekstra ud af tingene for tiden. Hvis du trænger til at få ryddet op og sorteret dine ting på værelset, så er det en god uge at gøre det. Sidst på ugen er din familie i fokus. Måske I skal lave noget megahyggeligt sammen?Ugens råd: Øv dig på noget, du synes er sjovt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det er påske, så kan det sagtens være, at du får en travl uge. Måske har du lavet et skema for ugen, så du ikke kommer til at kede dig?! I weekenden er du god til at få ryddet op på værelset og måske endda også til at sortere alle dine ting. Hvis du savner at se dit crush, så kan det være, du skal tage dig mod til at sende ham eller hende en sød besked?Ugens råd: Lav noget, du synes er sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Midt på ugen kan du godt være irriteret over noget – måske er du blevet lidt træt af at hænge ud med dine søskende og dine forældre det meste af tiden? Heldigvis så går det hurtigt over igen og så kan du endelig nyde påskeferien! Dine veninder er gode til at forstå, hvordan du har det – og de vil rigtig gerne støtte dig, hvis du har brug for det.Ugens råd: Nyd påskeferien!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du længe har sparet op til noget, som du virkelig godt kunne tænke dig, så er du måske langt om længe kommet i mål! Ellers så er det bare at fortsætte, til du når målet – det skal du nok klare. Du er god til at få gjort de ting, du sætter dig for at gøre – og især i denne uge. Så måske er det nu, du skal gøre nogle af de ting, du normalt ikke får gjort?Ugens råd: Gå efter dine mål!
Foto: Shutterstock