Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Vædderen

Af Redaktionen 8. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Vædderens tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Vædderen 21/3 - 20/4

Din farve: Rød.
Din skæbneplanet: Mars.
Dit element: Ild.
Din lykkesten: Rubin.
Dit mål: Du vil gerne hjælpe andre.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du er eventyrlysten, aktiv og udadvendt. Du har mod på livet og bliver ikke slået ud af udfordringer. Du er den fødte leder og går gerne forrest! Og så er du faktisk ret stærk og modig. Der skal virkelig meget til at slå dig ud - både personligt, men også i forhold til andre og de projekter, du sætter dig for.
Du er god til: At være der for andre og sørge for, at alle har det godt. Hvis der er nogle, der er i tvivl om, hvordan de skal komme i gang med et eller andet, skal de sende bud efter dig - du er nemlig den fødte projektleder!
Din svage side: Du kan godt have lidt svært ved at beslutte dig. Desuden er du meget forurettet, og du bliver (desværre) hurtigt fornærmet over andres kommentarer.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en ærlig og trofast kæreste. Du går ikke op i småting, og du har en dragende personlighed, så der er mange, der vil være glade med dig som kæreste.
Sådan er du som veninde: Du er en supergod veninde, der er meget hjælpsom. Du elsker at give en hånd med og er aldrig nærig med noget. Perfekt veninde!
Sådan er du i skolen: Du er en god klassekammerat, og du har mange gode ideer i skolen. Du tager initiativ til projekter og sociale ting, så du er en rigtig god klassekammerat.
Job, der passer til dig: Du vil være rigtig god som projektleder eller direktør i en kreativ virksomhed. 

En kendt vædder... Emma Watson

Foto: MEGA

Emma Watson er vædder. Hun er født den 5. april 1990.

MegetMere