Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 15)

Af Redaktionen 8. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaay! Det er tid til ugens horoskoper. Fokus på flirt, veninder eller familietid? Læs her, hvad du kan forvente!

Foråret er godt i gang og måske er det blevet tid til, at du skal sætte gang i en forårsoprydning eller makeover på dit værelse? Det kan også være, at det er flirt og romantik i luften! Det kan du finde svar på i dit horoskop! Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af denne uge.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er vædderen

Horoskoper(Uge15)

Der er god mulighed for, at følelserne blusser op i denne uge, og der er lige så god mulighed for, at de bliver gengældt af dit crush. Du kommer sikkert til at impornere nogle i denne uge, for dem omkring dig vil opleve, at du ved ret meget.Ugens råd: Del ud af din viden.
Foto: Shutterstock
Du føler dig træt og drænet for energi lige nu. Det har stået på i lang tid, og du synes, at der snart må ske noget, så det kan blive anderledes. Overskuddet kommer dog først i næste uge, så du kan lige så godt vente med at gå i gang med dine opgaver.Ugens råd: Hvis du brænder inde med noget, er det en god idé at sige det til personerne nu.
Foto: Shutterstock
Skolen fylder rigtig meget for dig i denne uge – og det har den gjort i noget tid nu. Det er især noget med dem, du arbejder sammen med, der går dig på, for der har du nogle udfordringer. Det er noget, der har stået på i lang tid, men du er nødt til at sige, hvad du er utilfreds med, når tingene sker, i stedet for at gå med frustrationerne i lang tid.Ugens råd: Sig tingene ligeud.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved at styre din begejstring lige nu, for der sker nye og spændende ting. Men samtidig er der noget, der skal blive bedre, før du kan få gjort dine idéer og tanker til virkelighed. Du har nok brug for at dyrke mere motion, så du kan få overskud til at føre alle dine planer ud i livet. Det er især noget, der er sket i fortiden, der påvirker dig.Ugens råd: Hav fokus på dig selv, så du kan få mere overskud.
Foto: Shutterstock
Du har mulighed for at få en god snak med din kæreste eller dit crush i denne uge. Derfor er det en god idé at arrangere et kæreste-dag eller en date – især midt på ugen – selv om du ikke rigtigt føler, at du har tid til det. Men der kan være en god grund til at gøre det! Hvis du er single, skal du nok finde kærligheden i denne uge …Ugens råd: Giv din kæreste eller dit crush opmærksomhed eller gaver.
Foto: Shutterstock
Du får virkelig arbejdet med dig selv i denne uge. Måske har du ikke vildt meget selvtillid, men det kan du arbejde på, hvis du vil. Du skal fokusere på at glemme noget, der er sket i fortiden – især det, der fylder rigtig meget i din hverdag. Hvis du prøver at glemme det, vil du blive lettet og klar til at opleve nye ting.Ugens råd: Giv slip på fortiden.
Foto: Shutterstock
Der har været meget uro omkring dig, men nu er det hele mere roligt igen, så du kan koncentrere dig om det, du skal. Du har nogle mål, som du gerne vil nå snart, og i denne uge er der god mulighed for, at du kan nå langt, for du har rigtig meget gåpåmod lige nu. Der er dog stadig lidt uro i din familie, for nogle er utilfredse, og der er en del praktiske ting, der skal ordnes.Ugens råd: Prioritér problemerne i familien.
Foto: Shutterstock
Du kan mærke i løbet af ugen, at der snart kommer et vendepunkt. Du er i energi-underskud og har svært ved at følge med både fysisk og mentalt. Du har i lang tid manglet overskud, men det ændrer sig heldigvis i løbet af weekenden.Ugens råd: Vent med at ordne de opgaver, du ikke kan overskue, til næste uge.
Foto: Shutterstock
Du får en god uge, og du skal udnytte de muligheder, du får, til at gøre noget godt for dig selv. Måske skal du dele ud af din viden til klassen, din familie eller dine veninder. Eller måske skal du vise dine følelser for den person, du har et crush på. Personen vil blive overrasket, men glad! Dine håb og forventninger vil blive opfyldt i denne uge.Ugens råd: Tag chancer, og overskrid dine personlige grænser.
Foto: Shutterstock
Du tænker rigtig meget over tingene, og der er noget, du har svært ved at sætte ord på lige nu. Du kan godt virke fraværende for andre mennesker, fordi du kan falde i staver og blive opslugt af dine mange tanker. Lige nu vil det ellers være godt at give udtryk for dine meninger og holdninger – eller måske vigtigst af alt: Din utilfredshed!Ugens råd: Sæt ord på dine følelser.
Foto: Shutterstock
Det bliver en dejlig uge, hvor det vil gå godt med dem, du arbejder sammen med, og du vil blive bakket op af både familien og din kæreste eller dine veninder. Hvis du er single, vil der være én, der er interesseret i dig. Det er især midt på ugen, du oplever kærlighed, og der er stor mulighed for, at dine drømme går i opfyldelse.Ugens råd: Vær klar på en date og på romantik.
Foto: Shutterstock
Der er fokus på dine sanser i denne uge, og du er meget glad for dit liv, god mad, kærlighed osv. Du er virkelig kommet i forårshumør, og du lægger mærke til alle de gode ting omkring dig. Du er god til at få tingene gjort, og du træner sikkert også mere, end du plejer eller dyrker en form for motion for at komme i form oven på nogle hårde vintermåneder. Dine drømme kan blive til virkelighed i denne uge. Ugens råd: Ryd op, og gør rent på værelset – du har energi til det nu.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste