horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 10)

Af Redaktionen 5. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop, og find ud af, hvad du skal gøre for at få den bedste uge. Måske skal du tænke lidt mere på dig selv? Eller måske skal du passe på et brokkehoved i denne uge? Læs horoskopet, og find ud af det.

Horoskopet for denne uge fortæller dig, hvad du kan gøre for at få den bedste uge. Måske skal du være lidt på vagt over for en bestemt person? Læs dit horoskop, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Læs også: Det siger dine hænder om dig

Læs ugens horoskop her:

Ugenshoroskop(uge10)

Du har været sammen med nogle meget inspirerende mennesker her på det sidste, og nu får du endelig ro til at tænke over alle de ting, der er sket. Du har meget lyst til at fordybe dig i noget, og denne uge er det perfekte tidspunkt til at gøre det.Ugens råd: Find et spændende projekt, du kan fordybe dig i.
Foto: Shutterstock
Du har i lang tid været meget social, men nu er det tid til at tænke lidt på dig selv og lave aftaler med dig selv. Du vil gerne være helt din egen, og derfor har du meget lyst til at gøre noget nyt og anderledes. Idéerne til, hvad det kunne være, vil komme allerede i løbet af tirsdag, og du fornemmer rigtig gode vibes fra folk omkring dig.Ugens råd: Find din helt egen stil.
Foto: Shutterstock
Lige nu har du ret nemt ved at følge din indre stemme, og hvis du tør, kan du lade din mavefornemmelse bestemme i denne uge. Så vil du også lære mere om de ting, der interesserer dig. Det vil give vildt god mening for dig at begynde at meditere nu.Ugens råd: Tro på dig selv, og lad mavefornemmelsen bestemme.
Foto: Shutterstock
Det er en god idé at forklare ting tydeligt, så der ikke er noget, der kan misforstås. Det er ikke noget, du selv tænker over, men for andre kan det være lidt svært at forstå, præcist hvad du mener. Hvis du har specielle aftaler med venner eller familie i denne uge, skal du lige være ekstra sikker på, at I ikke misforstår hinanden. Ugens råd: Lyt til andre, og hold styr på dine aftaler.
Foto: Shutterstock
Du føler dig meget fri lige nu, og det kan være svært for andre at forstå. Du har mange kræfter, og det er en god idé at bruge dem i skolen. I løbet af ugen vil du få nogle ret gode tilbud, som du vil kunne bruge til at gøre din hverdag bedre. Du vil også lave noget helt specielt i skolen, som du kan være stolt af. Ugens råd: Brug al din energi til at lave noget godt.
Foto: Shutterstock
Du kan mærke, at du bliver nødt til at slappe lidt af og sætte tempoet lidt ned. Du har på det sidste haft rigeligt at se til, og din energi har været høj. Nu trænger du til at slappe lidt mere af og bruge tid på de ting, der virkelig interesserer dig.Ugens råd: Husk, du skal være god ved dig selv og lytte til din krop.
Foto: Shutterstock
Du har en masse energi lige nu, og du står fast på dine meninger. Der er ikke noget, der kan vælte dig i øjeblikket, og det føles rigtig godt! Du bliver alligevel nødt til at kæmpe mere end normalt for at få folk til at forstå, hvad du mener. Du er ikke så kreativ lige nu, men bare rolig – det bliver du igen i næste uge.Ugens råd: Pas på med at være for stædig – husk at lytte til andre også.
Foto: Shutterstock
Du har i lang tid arbejdet sammen med den samme skolekammerat, men du kommer til at arbejde alene i det næste stykke tid. Men bare rolig, I finder meget snart sammen igen, så I kan dele jeres nye idéer. Din energi er vildt høj, og alt går meget hurtigt – specielt i skolen. I løbet af weekenden synes du, det er svært at bevare dit ansigt udadtil.Ugens råd: Arbejd sammen med en i skolen, som du ikke plejer at arbejde sammen med.
Foto: Shutterstock
Du har ekstra meget energi på tirsdag, og du er helt klar til at være aktiv og lave en masse lektier. Der kommer snart nogle ændringer, som du har brug for at tænke over. Du skal også snart vænne dig til, at du bliver nødt til at følge nogle andres planer end dine egne.Ugens råd: Lyt til andre, og tag imod deres idéer.
Foto: Shutterstock
Lige som du føler, du endelig har fået ro på og kan læne dig tilbage, kommer der brok fra en irriterende person. Det har du slet ikke lyst til at gå ind i, men du bliver nødt til det. Du skal derfor bruge det meste af ugen på at lytte til den kritik, der kommer, også selv om den ikke er retfærdig.Ugens råd: Husk at gøre noget godt for dig selv!
Foto: Shutterstock
Din mavefornemmelse er god, og du har en masse energi og er i rigtig godt humør i denne uge, især fordi du føler dig fri og kan vælge, lige hvad du har lyst til. Det er ikke så tit, du kan det, så derfor skal du udnytte muligheden og få prøvet nogle af dine mange idéer af.Ugens råd: Vær kreativ.
Foto: Shutterstock
Din familie og dine tætte venner er det vigtigste for dig lige nu, og det er vigtigt for dig, at I har et godt samarbejde. Hvis du for nyligt har arbejdet sammen med nogen i skolen, vil samarbejdet fortsætte, men nu med en helt anden energi. I vil begge arbejde meget bedre sammen, og I bringer det bedste frem i hinanden.Ugens råd: Lav noget sjovt med dine veninder.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om