Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 1)

Af Redaktionen 30. december 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige om lidt er det nytårsaften, men hvad kan du mon forvente af nytårsaften og den første uge i år 2020? Det er noget af det, ugens horoskoper fortæller om. Læs dit horoskop lige her!

Årets allersidste dage er kommet, men hvad kan du forvente af både dem og de første dage i år 2020? Det fortæller ugens horoskoper om!

Er det mon dig, der kommer tættere på dit crush nytårsaften?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Stenbukken!

Horoskoperuge12020

Ugens horoskop
Din uge bliver spændende! Hvis du gerne vil have en kæreste, så er der ret stor chance for at det måske kommer til at ske snart. Det kan være, at du kommer tættere på ham eller hende den søde nytårsaften? I løbet af ugen er samarbejde i fokus. Det kan være mellem dig og dine veninder eller måske mellem dig og dine søskende. Måske fordi der er noget, I skal finde ud af at blive enige om?Ugens råd: Gå efter kærligheden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af årets allerførste weekend skifter dit humør, og du får mere energi og bliver mere positiv. Selv om du måske har nogle ting, du skal have ordnet som for eksempel oprydning på værelset, så tager du det med et smil – du er nemlig helt klar på udfordringer. Hvis du snart skal på ferie eller på en tur, så kan du godt regne med at det bliver en virkelig god oplevelse. Januar måned bliver slet ikke så slem med dit gode humør! Ugens råd: Brug din energi på noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har brug for at slappe af og nyde det sidste af ferien. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge tid på noget, som du interesserer dig for – om det så er en sport, se gode film eller læse en bog. Du har måske mest lyst til at gøre det sammen med dine veninder, men det er ikke sikkert at de har tid. Men det skal ikke holde dig tilbage, for du kan sagtens hygge dig alene – eller måske kan du spørge dine søskende, om I skal lave noget sammen?Ugens råd: Brug tid på det, du godt kan lide.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du har det godt og føler dig godt tilpas i dine trygge rammer, så har du måske alligevel lyst til at udfordre dig selv ved at prøve noget nyt. Det kan være du vil starte til en ny fritidsaktivitet, overvejer at starte på efterskole eller måske søge et fritidsjob. Hvis du har et crush, så er der gode chancer for at I kommer tættere på hinanden hen over nytåret – måske I skal til fest sammen nytårsaften eller måske sender han/hun dig en sød besked?Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Samarbejde er i fokus for tiden. Det kan være med for eksempel dine veninder, dine søskende eller din kæreste, hvis du har en. Måske er der noget, som I skal finde ud af at blive enige om – om det så er emnet i en skoleopgave, pligter derhjemme eller hvad I skal lave, når I hænger ud sammen. Derfor er det en god idé at være god til at lytte til andres idéer og forslag, også selv om du måske synes noget andet. På den måde kan du nemlig foreslå noget, hvor I kan mødes på midten så alle bliver tilfredse.Ugens råd: Lyt til andre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du gerne vil have et nytårsforsæt i år, så skal du overveje, hvilke ting du gerne vil lave om på eller blive bedre til i hverdagen. Det kan for eksempel være, at du gerne vil blive bedre til at spise morgenmad, bedre til at stå op om morgenen eller gerne vil starte til en sport. Du kan godt regne med at du får lidt travlt det næste stykke tid, måske fordi du kommer til at få mange lektier for det næste stykke tid?Ugens råd: Du skal kun have et nytårsforsæt, hvis du kan overskue det!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Ugen begynder godt. Det kan være, at du har et par ting, du gerne vil nå inden nytårsaften – måske skal du have fundet ud af, hvad du skal have på, så du undgår tøjkrise på selve dagen? Du har masser af energi og meget tålmodighed i øjeblikket, så måske beslutter du dig for at rydde op i dit tøjskab og rykke om på værelset. Du har i hvert fald lyst til at der skal ske noget – og det skal helst være noget nyt! Ugens råd: Hold tøjbytte-dag med dine veninder – på den måde får I alle noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
For tiden holder du lidt mere øje med, hvor mange penge du har og hvor mange du bruger – også selv om du garanteret har brugt dine penge fornuftigt hele tiden. Det kan være fordi du gerne vil spare op til noget, du går og drømmer om – for eksempel koncertbilletter, et par fede sneaks eller måske en flot taske eller et smykke. Hvis du skal til fest nytårsaften eller holde nytår et andet sted end derhjemme, så kan det være at du møder en person, som du kommer til at crushe en del på – og I har heldigvis mange ting tilfælles, som I kan snakke om!Ugens råd: Hvis du gerne vil spare op til noget bestemt, så regn ud, hvor meget du skal lægge til side hver måned for at få råd til dit drømmekøb!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har nogle nytårsforsætter, så er det en god idé at skrive dem ned – du har nemlig brug for lidt forandringer. Det kan for eksempel være, at du gerne vil bruge mere energi på skolen, give dig selv et kompliment hver dag eller måske blive bedre til få slappet helt af og forkæle dig selv. Hvis der er noget for tiden, som irriterer dig, så er det vigtigt at du får sagt din mening – så kan du nemlig bedre slappe af.Ugens råd: Find et godt nytårsforsæt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Især den 30. december er du rigtig god til at tænke ud af boksen og få gode idéer, så derfor skal du måske bruge årets to sidste dage på at lave nogle sjove og skøre ting. Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvad du skal lave nytårsaften, så kan du jo spørge dine veninder om I ikke skal finde på noget sammen. Hvis både du og dine veninder allerede har andre planer om aftenen, så kan I mødes om dagen og snakke om alle de sjove ting I har lavet i år 2019. Midt på ugen møder du en person, som du måske synes er liiidt irriterende …Ugens råd: Lav noget skørt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om der stadig er ferie lidt endnu, så bruger du måske stadig tid på noget, der har med skolen at gøre. Det kan for eksempel være at du skriver ansøgninger til praktik eller at læser lidt ekstra. Det kan godt være at din første uge i det nye år bliver lidt travl, måske fordi du både skal bruge tid med veninder, på dit fritidsjob og på at få ryddet op på værelset. Derfor skal du huske også sætte tid af til at slappe af en gang i mellem!Ugens råd: Husk at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det en god idé både at se tilbage på de sjove og hyggelige minder, du har fået i år 2019, men også at overveje hvad du gerne vil nå at prøve eller opleve i år 2020. Måske er der en koncert du gerne vil til, en lækker café du gerne vil spise på eller måske har du længe overvejet at skifte frisure? Hvis du er vild med at se film og serier eller læse bøger, så er det en god måde at få slappet af på og virkelig koble af.Ugens råd: Tænk over, hvad du gerne vil nå i år 2020!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.