Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Stenbukken

Af Redaktionen 7. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Stenbukkens tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Stenbukken 22/12 - 20/1

Din farve: Grøn.
Din skæbneplanet: Saturn.
Dit element: Jord.
Din lykkesten: Garnet.
Dit mål: At opnå succes - med alt det, du laver.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du er god til at tage ansvar, men du er også stædig. Tryghed betyder rigtig meget for dig, og så er du også meget tålmodig. Du er super ambitiøs og går efter toppen. Penge, status og sikkerhed betyder meget for dig. Og - selv om du måske ikke vidste det - kærlighed, tryghed og familie.
Du er god til: At finde ud af, hvad du vil havde ud af livet. Du går målrettet efter dine mål, og du er meget beundringsværdig. Du venter også gerne på det helt rigtige og tager aldrig bare det første, det bedste.
Din svage side: Du stresser over detaljer og kan have svært ved at blive helt tilfreds.

Sådan er du som kæreste: Du er meget hjælpsom og vil gøre alt for din kæreste. Du har faktisk ret meget brug for tryghed, så du vil være meget trofast overfor din kæreste og beskytte jeres forhold.
Sådan er du som veninde: Dine veninder kan finde god støtte i dig, og du er virkelig trofast. Du er også ret tålmodig, så derfor vil dine veninder synes, at du er god til at lytte og give dem råd.
Sådan er du i skolen: Du har et godt overblik, og du er god til at hjælpe andre. Du er god til at analysere dig frem til detaljer, andre kan have overset, og du er generelt super intelligent.
Job, der passer til dig: Et job, hvor du skal finde på og udvikle noget, vil passe godt til dig. Som leder vil du være fair og sød.

En kendt stenbuk... Liam Hemsworth

Foto: MEGA

Liam Hemsworth er Stenbuk. Han er født den 13. januar 1990.

MegetMere