Ugens horoskop (uge 31)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (31)

Af redaktionen 30. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon stjernerne siger om din uge? Få svaret i dit horoskop her!

Hvordan ser din uge ud? Bliver den fyldt med sjove planer med veninderne, står den på værelses-makeover, eller kommer du til at keeede dig?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find ud af det i ugens horoskop!

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Ugens horoskoper (uge 31):

Ugenshoroskop(uge312018)

Du har en travl uge foran dig – især slutningen af ugen og weekenden bliver propfyldt med aftaler! Du bliver næsten helt stresset af alle de ting, du skal nå. Forsøg at sig til dig selv, at du skal prioritere det, du har allermest lyst til. Tænk over, om der er nogle aftaler, der er federe end andre?Ugens råd: Husk dig selv! Man skal også have tid til selvforkælelse.
I denne uge har du brug for alene-tid, for indtil videre har din sommer været ret travl. Men du er lidt splittet, for du har også lyst til at bruge tid med dine veninder og måske hænge ud med dit crush. Husk, at du godt kan gøre begge dele!Ugens råd: Hæng kun ud med de veninder, du bliver i godt humør af at være sammen med!
Du er mega-træt i denne uge, og du orker altså ikke det store. Derfor er det en god idé at slappe af med ting, du godt kan lide at lave. Desværre har du ret mange planer denne uge, og måske har du planer med en person, du har et lille crush på… Når du har tid til det, så se en god film eller hør noget podcast i det gode vejr. Så har du mere energi til alle dine planer!Ugens råd: Forkæl dig selv med noget, du godt kan lide!
Du har stadig ferie, og du har faktisk ikke så mange planer. Derfor har du god tid til at lave noget sjovt – måske et kreativt DIY-projekt eller en værelses-makeover? Torsdag bliver den bedste dag i ugen, for der bliver du færdig med et megafedt projekt.Ugens råd: Spring ud i et sjovt projekt!
Der er høje forventninger til dig i denne uge. Der er nogle mennesker, der forventer meget af dig. Måske har dine forældre brug for din hjælp? Eller måske har du en veninde, der har behov for en god støtte? Men du klarer det hele, for i slutningen af ugen får du selv lidt hjælp.Ugens råd: Hjælp så godt, du kan!
Lige for tiden har du ikke brug for at være i centrum. Du kan bedst lide at være lidt i baggrunden, men pas på! I løbet af ugen vil du nemlig opleve, at en anden person vil tage æren for noget, du har gjort. Tirsdag er din bedste dag, hvor dit humør er i top.Ugens råd: Sig fra!
I denne uge har du mega-mange idéer og nye ting, du gerne vil have købt… Måske har du set en fed sommergadget? Det kan også være, at dit værelse trænger til en makeover. Du bruger ugen på at lægge en plan for, hvordan du kan spare op til dine ønsker.Ugens råd: Læg en plan for, hvad du ønsker dig allermest! Man kan ikke få det hele.
Du bliver ofte forstyrret, når du sidder på dit værelse og fordyber dig i nogle ting. Måske vil dine søskende eller forældre have din opmærksomhed? Forsøg ikke at blive irriteret på dem, selvom at du gerne vil være lidt alene.Ugens råd: Sig fra på en pæn måde. Det er okay at have brug for alene-tid!
Sommerferien er snart slut. Det har du det faktisk okay med, for du glæder dig til at komme i skole og starte på en frisk. Men inden da skal du nyde det sidste af ferien. Brug tiden på at lave ting, du elsker! Hør podcasts, se serier, læs blade, tag på stranden… Der er masser af muligheder!Ugens råd: Du skal bruge ugen på ting, du elsker!
I denne uge får du mere plads derhjemme. Det kan både betyde, at du har fået nyt værelse, men det kan også være, at dine forældre giver dig lov til flere ting. Du har en masse planer for ting, du gerne vil, men forbered dig på, at det bliver lidt anderledes, end hvad du havde håbet.Ugens råd: Vær åben. Måske er ændringerne gode?
Din uge starter ikke så godt. Du er lidt irriteret og utålmodig – måske keder du dig i ferien? Eller måske savner du dine veninder? Heldigvis bliver det meget bedre i slutningen af ugen! Du kommer i bedre humør, for du får nogle fede dage, hvor du skal lave sjove ting med dine veninder eller din familie!Ugens råd: Hold ud! Du får en fed weekend.
Du har haft gang i virkelig mange projekter på det seneste, og i denne uge kan du virkelig nyde resultatet! Måske har du givet dit værelse en makeover, så du kan bruge ugen på at hænge ud i dit nye, flotte værelse? I næste uge er du allerede klar til nye projekter.Ugens råd: Brug ugen på at slappe af. Nyd at du ikke har travlt med projekter.

MestLæste