Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Vandmanden

Af Redaktionen 1. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Vandmandens tegn, så kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Vandmanden 21/1 - 18/2

 

Din farve: Blå.
Din skæbneplanet: Uranus.
Dit element: Luft.
Din lykkesten: Ametyst.
Dit mål: Du vil gerne være unik og opnå noget i livet.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du er unik og selvstændig, og så kan du godt lide at tænke over tingene. Du er meget social og god til at snakke med andre mennesker. Du går dine egne veje og har måske altid alle mulige ideer og projekter. 
Du er god til: At være kreativ, hygge om andre og motivere dem, der er omkring dig. Andre respekterer dig meget, fordi du er god til at se tingene fra mange vinkler, før du danner dig en holdning til dem. Det er en god egenskab. Og så er du også sjov.
Din svage side: Du kan godt være lidt uopmærksom, og så er du stædig. Det kan føre til nogle ret lange (og unødvendige) diskussioner med dine veninder og din kæreste.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en rigtig sød kæreste, der vil elske at forkæle din kæreste. Du er meget lige ud ad landevejen, og du spiller aldrig nogle spil - det bryder du dig slet ikke om. Du er bare dig selv og hviler rigtig meget i det - og derfor får din kæreste en trofast partner, han/hun kan stole på.
Sådan er du som veninde: Du er beskyttende over for dine venner og god til at hjælpe dem. Du dømmer aldrig nogle, fordi du er dygtig til at forstå andres position, og derfor er du en veninde, man kan regne med.
Sådan er du i skolen: Du er en god klassekammerat, der er god til at hjælpe de andre i din klasse. Du har en masse ideer og sjove opfindelser - men du er nok ikke den, der fører dem ud i livet, he, he...
Job, der passer til dig: Det vil passe rigtig godt til dig at arbejde med politik eller andet socialarbejde, fx i en NGO.

En kendt vandmand... Harry Styles

Foto: MEGA

Harry Styles er Vandmand. Han er født den 1. februar 1994.

MegetMere