Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Skytten

Af Redaktionen 5. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Skyttens tegn, så kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Skytten 23/11 - 21/12

Din farve: Lilla.
Din skæbneplanet: Jupiter.
Dit element: Ild.
Din lykkesten: Turquoise.
Dit mål: Du vil gerne gøre en forskel i livet og være uafhængig - frihed er vigtigt for dig!

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Sådan er du: Du er åben og optimistisk, og så elsker du eventyr. Du er et ærligt menneske, og der er mange, der misunder dit gode humør. Du er også superoptimistisk og ofte ret heldig med de ting, du kaster dig ud i. Du er ret filosofisk og stræber altid efter noget mere.
Du er god til: At organisere, finde på og få andre i godt humør. Du er rigtig god til at kommunikere, og du ser altid lyst på tingene. Så hvis der er udfordringer på vejen, er det bare noget, en Skytte kan lære noget af. Og så elsker du at gå på opdagelse - både ude og hjemme.
Din svage side: Du kan godt være en smule virkelighedsfjern engang imellem. Du kan for eksempel have en tendens til at love ting, som du så glemmer efterfølgende... Ups.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en megasød kæreste, der vil gøre alt for din kæreste. Du kan ikke så godt lide at tale om følelser, så din kæreste må ikke presse dig til noget. Du har nemlig et behov for frihed, men du vil altid være ærlig. Så hvis du har en kæreste, er det fordi, du VIRKELIG elsker ham/hende.
Sådan er du som veninde: Du er sød og sjov og kan altid få dine veninder i godt humør. Der er ikke et gram af ondhed i dig, og du er den bedste veninde, man kunne ønske sig.
Sådan er du i skolen: Du er en god klassekammerat, som de andre kan stole på. Du har en sprudlende personlighed, så du kan få selv til kedeligste opgave til at blive interessant.
Job, der passer til dig: Det vil passe supergodt til dig at arbejde med noget, hvor du skal designe. Du ville også være en god freelanceforfatter eller -journalist, for du vil helst ikke forpligte dig til for meget.

En kendt Skytte... Miley Cyrus

Foto: MEGA

Miley Cyrus er Skytte... Hun er født den 23. november 1992.